ОВЕН 

Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия.

 

ТЕЛЕЦ

Вашите брачни половинки са излезли извън себе си от притеснение заради интригите, с които ги засипват доброжелатели. Докажете им, че сте им верни и ги обичате, а след това се отдайте на сексуални наслади.

 

БЛИЗНАЦИ

Звездите предупреждават да проявите гъвкавост в разговорите с близките си, за да си спестите проблемите у дома. От вас зависи дали ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия.

 

РАК

Семейните да обърнат внимание на партньорите си и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия.

 

ЛЪВ

Веднага се коригирайте, ако нараните интимните си партньори си или ако видите, че се отдалечават. Сексът няма да оправи отношенията ви, докато не си възвърнете хармонията и не изясните причините за отдалечаването им.

 

ДЕВА

Обърнете внимание на отношенията си в семейството. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки, че ще ви бъде трудно да им устоите.

ВЕЗНИ

Очакват ви разправии с близките ви. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат възможност да изживеете сексуални наслади.

 

СКОРПИОН

Поговорете с близките си, мили жени, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или трябва да се разведете, заради изневярата и липсата на сексуален живот.

 

СТРЕЛЕЦ

Вечерта обърнете внимание на семейството си. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях.

 

КОЗИРОГ

Звездите ви предупреждават за разправия заради ревност от страна на половинката ви. Бъдете мили и докажете невинността си с красив букет, хубаво вино, романтична вечеря и сексуални наслади.

 

ВОДОЛЕЙ

Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот. Постепенно осъзнавате грешките си и причината за липсата на сексуален живот в последните дни.

 

РИБИ

Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение.