ОВЕН 

Отношенията с любимите ви хора са хармонични. Интимните мигове са ваши през целия ден, не само вечерта. Сексът не изисква планиране. 

ТЕЛЕЦ 

На вратата ви чука ново увлечение, което ще ви създаде много неприятности, причина за сълзи и размяна на обидни думи. Ако сте влюбени, но все още не срещате взаимност, се отдайте на интимни разговори, последвани от незабравими сексуални мигове. 

БЛИЗНАЦИ 

Следобед пътувайте с близките си или просто си почивайте у дома. Вечерта отново ще пропуснете секса. Чувствате се предадени, но това са поредните ви глупави самовнушения. 

РАК 

Ядосани сте на близките си заради неизпълнени обещания. Обземащият ви гняв ще ви отдалечи от близките ви и ще ви лиши от сексуални наслади и романтични мигове. 

ЛЪВ 

Вечерта възстановете хармонични отношения в дома си. Във ваша власт е да бъдете чаровни и неустоими и да се отдадете на сексуални удоволствия. 

ДЕВА 

Почивайте си и си създайте положителни емоции в компанията на любимите си хора. Ваше е правото на избор дали да се разделите с интимната си половинка, ако вече не сте удовлетворени в сексуално отношение. 

ВЕЗНИ 

Дебнат ви конфликти с близките ви. Причинени са отново от недобронамерени хора. По-добре е да ги отминете с гордо мълчание, дори и ако трябва да се откажете от сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН 

Подтиснати сте, че сте уморени и искате да си отпочинете, но след като е във ваша полза, си заслужава да положите усилие и да отидете на гости на ваши приятели. 

СТРЕЛЕЦ 

Не се учудвайте, ако по някакъв начин сте засегнали брачната си половинка. Извинете се, за да не се лишите от мечтата за секс и романтична вечеря. 

КОЗИРОГ 

Пътувайте и не се колебайте да поканите с вас и любимите си хора! Имате малка надежда да изясните причината за нередовния си сексуален живот. 

ВОДОЛЕЙ 

Ако сте семейни, личните ви проблемите могат да се окажат сериозни и да доведат до раздяла. Несемейните ще срещнат своята брачна половинка.  Вечерта зарадвате любимите си хора с подарък и романтична вечеря, ако искате да изживеете сексуални удоволствия. 

РИБИ 

Следобед се заемете със семейните си задължения, бъдете мили с близките си и ако прецените, че ще ви се отрази добре и сте в почивка, пътувайте. Вечерта се усамотете в компанията на най-близките си хора. Почивайте си и ако не сте във форма отложете сексуалните наслади за следващия ден.