ОВЕН 

Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да правите агресивен секс с партньорите си, само защото искате да си отмъстите. 

ТЕЛЕЦ 

Не бягайте от нови запознанства, които скоро могат да се превърнат за несемейните жени в романтична връзка, ако съумеете да прецените дали това е чаканата голяма любов, и дали сте сигурни в чувствата си. Семейните жени да не изневеряват. 

Как да наблюдаваме слънчево затъмнение - вижте във видеото

БЛИЗНАЦИ 

Не отказвайте съвети от роднини, мили жени. Следобедът предлага нови запознанства и романтични увлечения. Ако не сте семейни, ще изживеете незабравими сексуални мигове, но само ако сте уверени, че чувствата ви са споделени. 

РАК 

Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения. Семейните жени да не изневеряват. Сексът ще ви зареди със сили и добро настроение. Не го пропускайте заради ината си. 

ЛЪВ 

Ще изживеете неочаквано романтично приключение, мили дами, но трябва да внимавате с общуването, особено при  нови познанства. Нямате желание за секс ако сте семейни, а и ако се развеждате той е недопустим, защото може да ви изненада с неочаквана бременност. 

ДЕВА 

Ще се радвате на неочаквани, но желани романтични приключения, които могат да се превърнат за несемейните жени в стабилна връзка. Семейните жени, които все още нямат деца могат да се отдадат на сексуални удоволствия, но и да очакват зачеване на дете. 

ВЕЗНИ 

Ревността създава сериозни недоразумения в личните ви отношения. Не опитвайте да измъкнете от любимите си признание, че са ви изневерили. Сексуалните удоволствия могат да премахнат недоразуменията в семейството ви. 

Снимка: iStock

СКОРПИОН 

Избегнете влошаване на семейните отношения. Не прекалявайте с претенциите към любимите си хора, за да не ги отблъснете. Подгответе приятна романтична вечеря и се отдайте на желан и от двама ви секс. 

СТРЕЛЕЦ 

Несемейните жени, които са срещнали подходящ партньор, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в семейните отношения. Сексуалните ви отношения са повода да се чувствате нещастни и незадоволени. Открийте причината. 

КОЗИРОГ 

В семейството ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които все отлагахте. След напрежението през деня заведете любимите си на ресторант или си създайте уютна обстановка у дома, за да се насладите на чувствата си. Имате възможност да си доставите незабравими сексуални наслади. 

ВОДОЛЕЙ 

Проблемите в семейството и с интимната ви половинка идват от вашата непрекъсната заетост и липса на време за вашите близки и за любимите ви хора. Ако не сте се прибрали навреме, не се надявайте на романтични мигове и сексуални наслади. 

РИБИ 

Несемейните жени могат да създадат хармонично семейство. На семейните, които нямат деца напомня, че е време да помислят за потомство. Прибързаните бракове или сексуални контакти не са желателни.