ОВЕН

Общуването с близките ви е затруднено. Поканете си гости! Овладейте емоцията си, ако искате да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви очакват приятни романтични мигове и сексуални наслади.

 

ТЕЛЕЦ

Очаквайте запознанството от преди дни, днес да ви изненада с незабравимо романтично приключение, ако не сте семейни. Поставете успешно начало на стабилизиране  на личните ви отношения и сексуалния ви живот, ако сте семейни.

 

БЛИЗНАЦИ

До обед се подгответе за проблеми в личните отношения, които няма как да разрешите в движение, защото изискват разговор с вашите близки. Не се надявайте, че интимният ви партньор ви е простил и забравете за сексуалните си фантазии.

 

РАК

Личните ви отношения постепенно се нормализират. За съжаление сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват любимия ви. Дали ще ви зарадва романтична вечеря и сексуални наслади, зависи от вашето поведение.

 

ЛЪВ

Очаквайте промени в личния живот, които са за ваше добро, ако не сте семейни или ако бракът ви не е щастлив. Вечерта изяснете проблемите в семейните отношения, скъпи жени. Не се лишавайте от сексуалните удоволствия и романтичните мигове.

 

ДЕВА

Вечерта излезте с приятна компания, но не прекалявайте с желанието си да се съобразяват с вашите планове и избор на заведение. Възможна е нова интимна връзка при несемейните жени. Сексът ще ви помогне да се справите с разногласията с брачния си партньор.

ВЕЗНИ

Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите. Несемейните жени може на парти или по време на гостуване да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте сексуалните мигове с любимите си хора.

 

СКОРПИОН

Предстои ви изпълнена с приятни изживявания вечер и среща със стари приятели. Проявете внимание и грижовност към вашите близки. Предпазвайте се от проблеми в семейството или с интимния партньор и не се лишавайте от сексуални наслади.

 

СТРЕЛЕЦ

Следобед сте длъжни да се отдадете на почивка, защото вече сте на края на силите си, мили жени. Опитайте се да нормализирате отношенията си с вашите половинки и да постигнете сексуална хармония.

 

КОЗИРОГ

Не сте готови да споделите чувствата си, а този факт ви измъчва и не ви дава спокойствие. Вечерта отидете на романтична вечеря и без притеснение дайте израз на обичта си към любимите хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни изживявания.

 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете с близките си и обсъдете последните приготовления за семеен празник, които ви предстои след броени дни. Вечерта си останете у дома. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на чувствата си и на сексуални удоволствия.

 

РИБИ

Овладейте бликащата емоция заради неразбирателство с интимния ви партньор, появило се внезапно и без причина. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, ако не сте семейни. Сексът не е повод за примирие.