ОВЕН

През този ден очаквайте да изживеете краткотрайно увлечение. Не се доверявайте сляпо на чувствата си, скъпи жени. Не проявявайте импулсивност по време на сексуалните мигове, защото може да притесните интимния си партньор.

ТЕЛЕЦ

Приберете се веднага след работа, мили жени. Чувствата ви са споделени и не си струва да обтягате отношенията си. Не ги съсипвайте с претенциите си. Не пропускайте сексуалните мигове, за да бъде поредното невероятно изживяване.

БЛИЗНАЦИ

Предстои ви ново романтично запознанство, които може да прерасне в серозна връзка. Семейните да се пазят от  изневяра. Чувствата ви са споделени. В никакъв случай не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте семейни защото разочарованията ще са светкавични.

РАК

Избегнете усложнения в семейните отношения, мили жени. Сами вие можете да възворите спокойствие. Ако сте си позволили изневяра, не очаквайте сексуални удоволствия, особено ако имате до себе си партньор, който няма да ви я прости.

 

ЛЪВ

 

Влюбени сте, но се страхувате да признаете чувствата си, защото мислите, че не са споделени или че ще си спечелите подигравки. Интимният ви партньор е решил, че сте дистанцирани заради него и ви е подготвил изненада.

ДЕВА

Вечерта ви очакват приятни романтични мигове. Семейните жени да се пазят от изневяра, защото ще ги разкрият. Говорете открито с партньорите си за вашите сексуални желания, за да избегнете проблемите, заради липса на хармония в интимните мигове.

ВЕЗНИ                                                                                                                                                 

Вечерта се отдайте на семейството и на любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желаните и от двама ви сексуални изживявания.

СКОРПИОН

Семейните жени са щастливи в брака. Несемейните жени могат да срещнат своята половинка. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, който ще ви доставят взаимна наслада.