МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА АВГУСТ 2019

ОВЕН

Работа: Месецът позволява да поправите грешките си, за да не губите приходи. Участието ви в чужди проекти, свързани с големи суми за инвестиции може да е непосилно за вас. Не взимайте кредити. Постигайте всичките си служебни цели с труда си. Предпазвайте се от опити да разрушат авторитета ви, да заемат мястото ви, като ви представят като недостойни и неподготвени.

Здраве: Почивайте си и пътувайте в почивните дни, ако искате да сте винаги в добра форма и да не вредите на зрението и главата си. Поне за седмица заминете на море, като не пропускате да спортувате. Предпазвайте се от проблеми особено в дните 18-21 август, когато, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните се дивят на неочаквани проблеми в брака. С разправии няма да постигнат нищо. Най-добре е да оставят всичко на времето, за да съхранят брака си и хармонията, ако са щастливи. Анализирайте не само грешките на партньорите си, а и вашите, за да избегнете ненужно напрежение.

ТЕЛЕЦ

Работа: Обмисляйте действията си задълбочено и не забравяйте, че за да имате, е полезно да ограничите харчовете за месеца. Не назначавайте служители, ако не е наложително, защото може да се окажат неподходящи и да ви донесат неочаквани загуби както през този, така и през следващите месеци.

Здраве: Наложете си спокойствие и съхранете здравето си, без да изпадате в паника, ако усетите неразположение. Не забравяйте, че почивката е важна за вас, а в дните 21-23  август, когато Луната е във вашия знак се предпазвайте от простуди и в горещите летни дни.

Любов: Материалните ви стремежи със сигурност ще навредят на брака ви и може да тласне половинката ви към извънбрачна връзка. Когато осъзнаете какво ви се случва ще е късно за възстановяване на отношенията.

БЛИЗНАЦИ

Работа: Говорите, без да мислите и си печелите неприятели. Обмисляйте думите си. Забравете начинанията и за инвестиции, за да не се окажете неочаквано в списъка на социално слабите, дори и ако развивате успешен бизнес. Ако някой е измамил вашето доверие, приключете отношенията си с него, докато не ви е нанесъл още по-сериозни щети.

Здраве: Използвайте почивните дни за отдих, но се предпазвайте от прояви на алергии, ако имате хронични страдания. Бъдете внимателни в периода 23-25 август, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните може да се окажат под ударите на роднини, които са решили да провалят брака им заради заради мъст и завист. От вас зависи да съхраните семейството си и да не допускате раздяла и развод, за които скоро ще съжалявате горчиво.

РАК

Работа: Подредете по важност задачите си за месеца и се заемете с краткосрочните и доходните, вместо да се разпилявате в губещи времето ви занимания, защото не надмогвате любопитството си, а те пари не ви носят, само ви отнемат ценно време. Новото начало, дори и ако имате намерение да смените работата си, ви носи бъдещи възможности за възход, но внимавайте да не ви измамят със заплащането.

Здраве: Здравето ви е нестабилно защото както винаги забравяте почивката си. Предпазвайте се от стомашни проблеми, ако сте на почивка, особено в дните 25-27 август, когато Луната е във вашия знак.

Любов: При щастлив брак не е желателно да флиртувате на плажа или в ресторанта, въпреки че сте ухажвани. Имате право на  изневери и категорично решение за развод и втори брак, ако сте нещастни и проявявате търпимост заради децата.

ЛЪВ

Работа: Ако имате намерение да привлечете нови делови партньори, направете го през този месец с много такт и търпение при разговорите. Планирайте преговори за инвестиции само във ваши проекти. Грешка е да се включвате в проекти на ваши колеги или познати, защото ще търпите сериозни загуби.

Здраве: През август обърнете внимание на здравето си и ако сте на море, не прекалявайте с престоя на слънце. По-добре е да сте с по-умерен тен, вместо със сърдечни проблеми. Бъдете отговорни към себе си и не залитайте в крайности в периода 1-2 и 27-29 август, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не пропускайте да обръщате повече внимание на децата си. Те, даже и поели по своя път,имат нужда от съветите и подкрепата ви, дори и ако не се случва така често. При конфликти в дома ви проявете такт и търпение, обяснете къде според вас се корени проблема и всичко ще отмине без последици.

ДЕВА

Работа: Ако проявите съчувствие и дадете заем, без да е заслужен, ще си спечелите врагове, които всячески ще се опитват да ви злепоставят на вашето работно място от завист и ще злословят, че крадете отнякъде пари. Ако сте взискателни ръководители, подчинените ви с желание ще подкрепят интригата, за да ви отмъстят за високите изисквания, които им налагате.

Здраве: Почивката през целия месец е задължителна, за да не навредите на здравето си. Бъдете отговорни към себе си и не допускайте преумора, за да не се окажете на легло за дълго време. Бъдете внимателни, когато подбирате храната си и забравете за алкохола в периода 2-4 и 29-31 август, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните и щастливи в брака през август да обърнат внимание на близките си, въпреки деловата им заетост, за да не се окаже, че са ги отдалечили от себе си. Не мислете за странични връзки, защото ще ви създадат проблеми, когато не ги очаквате.

ВЕЗНИ

Работа:  Ако сте уморени си вземете отпуск за седмица, ако вашите подчинени са достатъчно отговорни към задачите си по време на вашето отсъствие. Не бива да уволнявате и назначавате нови служители, да подменяте екипа си, защото преценката ви за новите кандидати няма да бъде реална.

Здраве: Бъдете отговорни към себе си, за да избегнете проблемите. Спортувайте. Тези от вас, които страдат от наднормено тегло да се подложат на разтоварващ режим особено в периода 4-6 и 31 август, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните ви отношения са спокойни, имате нови познанства, които се харесват и на вашата брачна половинка, но имате дразнители у дома или сред вашето роднинско обкръжение. С право се гневите заради грубата намеса в личния ви живот и опит са съсипят брака ви.

СКОРПИОН

Работа: Във ваша полза е да не уговаряте инвестиции, дори и да сте ги планирали. През целия месец бъдете бдителни, защото сте обградени от неблагонадеждни партньори, които са ви наложили насила, уж за да ги обучавате, но се оказва, че са с нечия височайша протекция.

Здраве: Ако все още не сте си взели отпуск го сторете през август поне за седмица, защото само с почивка ще съхраните доброто си здраве. В периода 6-8 август, когато Луната е във вашия знак, когато сте уязвими и податливи на инфекции е най-добре да си дадете почивка.

Любов: Не пренасяте лошото настроение от работата в семейството си. Вместо да обтягате отношенията си, ако сте щастливи и живеете в хармония с половинката си, отидете на семейна почивка. Съхранете отношенията си и с приятни емоции възстановете силите си.

СТРЕЛЕЦ

Работа: Не бива да споделяте плановете си и да се доверявате пред непознати хора. Не е типично за вас, но на моменти проявявате странна доверчивост.  За всички, които имат задгранични пътувания месецът обещава успех. Направете малките крачки към вашите големи и малки цели, които искате да постигнете и през този, но и през следващите девет месеца, вместо да се обричате на недоимък и безлично живуркане.

Здраве: Не пропускайте да си почивате, да пиете вода, а не алкохол, да спортувате и да се разхождате, дори и ако предпочитате да се задълбочите в работа си. Бъдете грижовни към себе си в периода  8-11 август, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните и щастливите в брака, да не се изкушават от изневери по време на своите делови пътувания, за да не съсипят отношенията си.  Съветът ми е да се предпазвате от разправии свързани с финансови проблеми, които са причина близките ви да са неспокойни, защото мислят, че харчите за някого извън дома.

КОЗИРОГ

Работа: Ядосвахте се миналия месец от препятствията, а сега сте готови да действате бързо. Развиващите  бизнес да избягват подписването на договори за инвестиции и за участие в проекти, като съдружници, за да не се окаже, че са вложили парите си в дългосрочни проекти с бавна или минимална възвращаемост на средствата. Ако имате намерение да сменяте работата си, нека бъде през следващия месец, но след като сте сигурни в по-високото заплащане.

Здраве: През август се предпазвайте от проблеми с кожата заради податливост на алергии. Внимавайте с какво се храните и не купувайте сандвичи от сергии на слънце, ако сте на морето. Бъдете внимателни и се пазете в периода 11-13 август, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Във ваша полза е да спрете да проявявате постоянно  капризни и непрекъснато да мърморите и недоволствате в очакване да ви съжаляват и изслушват, без да отвръщате със същата съпричастност. В един момент скандалите са неизбежни, защото сте си създали проблеми докато сте се възвеличавали.

ВОДОЛЕЙ

Работа: Единственият начин да сте сигурни в успеха си, е ако сте били прозорливи и сте планирали месеца си така, че да се заемете с постижими цели, с работа заедно с ваши задгранични партньори и да осъществите пътувания в чужбина.

Здраве: Съветът ми е за да сте здрави да си вземете отпуск поне за десетина дни и да си почивате на плажа или сред прохладата на планината. Не прекалявайте с престоя на слънце, за да избегнете проблемите и алергиите, особено в периода в периода 13-16 август, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Съветът ми е да заведете децата и половинката си на почивка. Предпазвайте се от флиртове на плажа, за да не обидите семейството си с липсата на внимание. Тези ваши познати може никога повече да не пресекат пътя ви, но да съсипят брака ви.

РИБИ

Работа: Бъдете прозорливи, защото може да се окаже, че точно тези ваши подчинени, които ви обтягат постоянно нервите, са най-добрите и е във ваша полза да ги задържите на работа, вместо да се поддавате на погрешни странични и някому угодни съвети, за да ги уволните. Доверете се на вашата интуиция и няма да съжалявате.

Здраве: Заради натоварването на работното място лесно може да прехвърлите границата на вашата издръжливост и след това да страдате и да се лекувате, като основният проблем ще е с вашата психика. Бъдете внимателни в периода 16-18 август, когато Луната е във вашия знак, заради податливост на проблеми с краката и лимфната система.

Любов: Семейните имат възможност през август да стабилизират отношенията си. Ако сте проявили ината и несговорчивостта си и сте отдалечили партньорите си, сега е момента за сближаване. Тези от вас, които не са щастливи в брака да обмислят раздяла и развод. Не си струва да агонизират в неразбирателство.