Проверете дали сте традиционни представители на своята зодия и дали обзавеждането отговаря на вкуса ви. Или използвайте интересния поглед на glamour.com върху интериора и зодиите, ако ви предстои нанасяне в нов дом – със сигурност можете да намерите идеи и вдъхновения.

Овен

Снимка: istockphoto.com

Овните са управлявани от огнената планета Марс, така че цветове като пурпурно и яркорозово са подходящи за тях. Представителите на зодията трябва да избягват приглушени цветове и да вдъхновяват и подсилват духа си с ярки тонове. Ако сте Овен, то знаете добре, че се нуждаете от собствено пространство у дома – стая, в която да творите, рисувате или просто да разпускате с йога. Обградете се с книги, спомени и постижения.

 

Телец

Снимка: istockphoto.com

Телците обичат материалните придобивки и удобства. Затова домът им трябва да е комфортно обзаведен с най-доброто от всичко – персийски килими, картини, кожени дивани. Представителите на зодията обичат да демонстрират усета си към стилното и красивото и обичат да го показват на своите гости. Подходящи цветове за обзавеждане са кафявото и неутралните цветове.

Близнаци

Снимка: istockphoto.com

Близнаците харесват разнообразието и затова често не могат да се спрат само на един стил. В интериора на дома им предобладават еклектичните елементи. Странни и не толкова разпространени комбинации от цветове като оранжево и лилаво изглеждат съвсем на място в тяхното жилище.


Рак

Снимка: istockphoto.com

Защото зодията е управлявана от Луната, тя трябва да бъде обградена в цветове като сребърно, бледо синьо и бяло. Също около раците трябва да има предмети със сантиментална стойност като снимки, албуми, сувенири. Представителите на зодията обичат да готвят и именно поради тази причина кухнята е тяхното любимо кътче у дома. Затова и трябва да е удобна и функционална.

Лъв

Снимка: istockphoto.com

В дома на Лъвовете определено присъстват екзотични акценти, много естествена светлина и смели цветови решения като златно, тъмночервено, тюркоазено и кафяво. Дневната е тяхното място, така че там трябва да е комфортно и уютно. Добра идея за постигане на подобен ефект е камината.

Дева

Снимка: istockphoto.com

Не можем да очакваме друго от перфекционистите на зодиака, освен чистота и подредба. Водещите цветове в обзавеждането са светлозелено, бяло и светлосиво. Приятни и свежи акценти в дома на Девата създават вазите със свежи цветя, цветните книги и рамки за снимки.

 Очаквайте продължение!