„Обичам те“ са думички, които са съкровени за едни, а други ги изговарят лесно, без да ги чувстват. Никога обаче не трябва да забравяме преди да ги кажем, че хората, стоящи срещу нас, навярно тръпнат в очакване да ги чуят и това за тях да означава целият свят, а за нас съвсем нищо.

  • Това лято аптеката идва при теб
  • 5 (научно доказани) причини защо морето е полезно за здравето
  • С кои храни да горим по-бързо мазнини през лятото?
  • Цвети Пиронкова в топ форма по бански! Избра Българското Черноморие за лятната си почивка
  • 10 причини Витоша да е топ дестинация за лятото (СНИМКИ)
  • Защо джапанките са вредни за краката ви?
  • Как да предпазим телефона си от прегряване в жегите
  • Овен, Лъв и още 2 зодии се влюбват изключително лесно
  • Как да спим по-добре през горещите летни нощи
  • Лято на екс: Микаела от "Ергенът" за мъжа, който се е качвал през прозореца, за да я види

Скорпион

Изобщо не се учудваме, че скорпионите влизат в списъка ни. Причините са две – защото са страстни и защото са ревниви. Страстната им натура им диктува да произнесат заветните думички, за да запалят още по-силно огъня, независимо дали го чувстват или не. От друга страна „Обичам те“ може да бъда изречено в момент на ревност, или за да привлекат внимание върху себе си – нещо, което зодиакалният знак владее до съвършенство.

Лъв

Лъвовете могат да бъдат причислени лесно към зодиите, които казват заветните думички, но изобщо не мислят това, което са казали. Техните причини са малко по-различни обаче – верни и готови да се отзоват, те ще ви кажат „Обичам те“, след като вие сте се обяснили в любов, само за да не ви загубят и напълно осъзнавайки, че не сте се настанили в тяхното сърце. В други случаи е възможно лъвовете първи да кажат думичките, само за да чуят, че отсрещната страна ги харесва и за да погалят егото си.

Везни

Представителите на зодиакалния знак са обсебени от любовта и романтиката, които често замъгляват визията им за нещата. „Обичам те“ бива произнасяно от тях и често те не са злонамерени, когато го правят. Макар и да няма капка зло в помислите им, везните няма да се почувстват виновни, че са ви излъгали.

Близнаци

Още една зодия, с която трябва да внимавате дойде ли време за любов и признания. Близнаците са изключително адаптивни във всички житейски ситуации и в този смисъл знаят добре кога да кажат „Обичам те“, дори и това да не е истина и напълно осъзнавайки, че лъжат. Ако близнаците знаят, че изразът ще ги представи в добра светлина пред вас, няма да се замислят и за миг преди да го изрекат.