Какво очаква всички зодии в работата, здравето и любовта през месец октомври научаваме от Светлана Тилкова-Алена: 

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ОКТОМВРИ 2018

 

ОВЕН

 

Работа: Вашите грандиозни планове са трудни за изпълнение в очите на партньорите ви, на колегите ви и на вашите началници, за подчинените ви са непосилни, но вие сте ги обсъждали и обмисляли достатъчно дълго, за да искате веднага да ги приведете в изпълнение. И все пак внимавайте, защото от провала си трудно ще стъпите отново на стабилна основа.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не бива да се притеснявате и да се вглеждате в себе си само защото усещате неразположение. Посетете личния си лекар, ако имате оплаквания от главоболие или заради нарушено зрение в периода 22-24 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Готови сте да обтегнете отношенията си, но да работите и в почивните дни. Липсата на време и внимание от ваша страна влошава отношенията ви. Ако половинката ви си намери утеха извън дома и се окажете през развод, депресията ви е гарантирана.

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа: Постарайте се да завършите изостаналите задачи не само от тази, а и от предишните години, защото неочаквано се оказват доходни. Време е да си върнете доверието на вашите колеги и началници, че спазвате дадените обещания, колкото и да ви е трудно. Не бива да сте критично настроени, само защото сте длъжни да се подчините на Съдбата си. Приемете, че в този случай тя работи за вашето благополучие.

Здраве: Вашата активност на работното място и желанието ви да блеснете с нечуваните си възможности, липсата на достатъчно сън, преумората, са предпоставка за проблеми, ако не си давате задължителната почивка, особено в периода 24-26 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: За проблемите в брака ви, предизвикани от ваши действия и  от странични хора, които целят да съсипят отношенията ви вината е само ваша. Не позволявайте да се стига до разправии заради прояви на ревност от страна на брачната ви половинка.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Работа: Обмислете дали имате намерение да започнете нова работа или да регистрирате ваша фирма и да се влеете в редиците на частния бизнес. Имате възможност да направите скок към нов връх, но сте разколебани и несигурни дали точно тази промяна и тези нови проекти са вашите. Не се колебайте, ако имате намерение да уволнявате ваши подчинени или да приключите работата си с ваши колеги.

Здраве: Здравето ви е стабилно, особено ако осъществите задгранична командировка.  Избягвайте нервното напрежение.  Бъдете внимателни в периода 1 и 26-28 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Кажете на вашите близки директно какво не ви харесва, но чуйте и какво те не харесват във вас. Обмисляйте развод, само ако партньорите ви изневеряват или ако вие имате извънбрачна връзка, която, ако бракът ви не е щастлив, не се опитвате да скриете.

 

РАК

 

Работа: През октомври бъдете търпеливи, умерени и тактични. Не бива да се разделяте с подчинени и колеги агресивно и с обидни думи. Ще ги превърнете във ваши кармични врагове, ако не овладявате острия си език. Рискувате да се превърнете в заложници на създадени от вас  настоящи и бъдещи проблеми, вместо умело да избегнете трудностите. 

Здраве: Предпазвайте се от инциденти, от хранителни натравяния и стомашни проблеми. Бъдете особено внимателни в период 1-3  и 28-31 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните да не се вслушват в интрига, целяща да съсипе брака им. Повярвате ли, виновни за срива на отношенията ви ще сте само вие. Не допускайте изневяра, която и при стабилен брак може да сложи край на семейното ви щастие. Бъдете отговорни и постоянни в чувствата си или се разведете, ако чувствата липсват.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

ЛЪВ

 

Работа: Бъдете внимателни при делови срещи и разговори заради желанието си да допуснете някого до вашите проекти, за да не съжалявате, че ви е измъкнал идеите и ги осъществява преди вас. Не бива да работите до изнемога, да пропускате почивката си и да се задълбочавате в проблемите си. Начинанията са успешни. Имате възможност да смените деловата си среда, но може и да съжалите за прекратени отношения.

Здраве: През месеца сте стабилни в здравословно отношение, но както винаги е добре да се предпазвате от прекаляване с алкохола, който вреди на сърцето ви и повишава кръвното ви, ако страдате от хронични проблеми. Бъдете внимателни в периода 3-5 и 31 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако сте създали семейство се предпазвайте от извънбрачни връзки. Ще ви изкушават със запознанства, с покани, където непрекъснато някой грабва вниманието ви и ви омайва. Не си струва заради временно увлечение да провалите брака си, освен ако вече не е  съсипан.

 

ДЕВА

 

Работа: Забравете начинанията, новите проекти, ако не сте направили крачката през миналия месец, както и опитите на застанете срещу Съдбата си, за да избегнете провала. Месецът не позволява подписване на договори за дългосрочно сътрудничество. Може да ги обсъдите, но да оформите окончателните документи през следващия месец.

Здраве: Ако допускате преумора ежедневно, ще навредите на здравето си, но същото ще се получи, ако се храните безразборно, а имате хронични проблеми със жлъчката и стомаха, особено в дните 5-8 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не приемате проблемите в отношенията си с достойнство, а реагирате агресивно. Семейните се оплакват непрекъснато от трудностите по пътя си и очакват близките им да ги разберат и да не ги натоварват с домашни задължения. За съжаление няма как да ги избегнат и това е повод за разправии. Бъдете коректни.

 

ВЕЗНИ

 

Работа: При делови срещи се откажете от склонността си да прекъсвате и да се намесвате без да са ви питали. Бъдете отговорни към започнатите служебни задачи и дадените обещания. Внимавайте с назначаването на нови служители, за да не се окажат неподготвени. Заради ваши прибързани действия и разсеяност може да провалите плановете си за пътуване и създаване на  делови партньорства зад граница.

Здраве: Почивката ви се отразява благотворно и не бива да я пропускате, ако не искате да навредите на здравето си заради непрекъснатото вживяване в чувствата на околните. Грижете се добре за себе си и избегнете главоболието в период 8-10 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните може да изживеят проблеми в брака, ако всяка седмица пътуват зад граница, вместо да са с близките си. Подшушнат ли на половинката ви, че имате нова връзка и затова пътувате често в чужбина, избликът на ревност е всепомитащ, дори и без доказателства за вашата изневяра. Няма как да докажете невинността си.

 

СКОРПИОН

 

Работа: Докажете на вашите колеги и началници, че сте сериозни и няма да ги предадете при общите ви задължения. Не сменяйте работното си място, ако сте с добра заплата, защото новото може да ви изненада с разочарование заради неподходящата среда, заради различни от предложените условия на труд или заради по-ниското заплащане, сериозно разминаващо се с договореното.

Здраве: И през този месец се предпазвайте от проблеми с половите органи и инфекциозни заболявания. Не бива да вредите на здравето си и да очаквате чудо, за да се възстановите, особено при хронични болежки в периода 10-12 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Семейните продължават да живеят щастливо и да си прощават грешките. Ако сте нещастни, но не откривате причината и я търсите винаги встрани от себе си, е време проведете разговор с половинката си и да вземете решение как да продължите живота си, или да заминете за известно време и да оцените реално случващото си.

 

СТРЕЛЕЦ

 

Работа: Постарайте се да стабилизирате позициите си. Изгладете всички съществуващи недоразумения на работното място, и продължете към новите си цели. Не критикувайте, за да не си печелите неприятели. Старанието ви да сте най-добрите не винаги дава резултат, а и не бива да надскачате възможностите си, за да не задълбочите проблемите. Готовността ви да сте компромисни е във ваша вреда.

Здраве: За да сте здрави през този месец, се освободете от напрежението и в почивните дни пътувайте. В периода 12-14 октомври Луната е във вашия знак. Избягвайте преумората и си лягайте рано. Не прекалявайте с алкохола

Любов: Семейните да стабилизират брака си и да са щастливи дори и ако са имали проблеми през изминалите месеци, като разпалят поугасналия пламък на чувствата. Не ви съветвам да изневерявате, освен ако не сте решили да се развеждате.  Може да направите крачката към нова връзка, ако решението за раздяла е взето и документите са подадени.

 

КОЗИРОГ

 

Работа: През октомври не сте готови на промени, особено ако са непредвидени и неочаквани. Ако съумеете да се предпазите от прибързани действия, ще си спестите неприятности както с вашите колеги, така и с вашите началници. При предложения от чужбина не бързайте да се обвързвате със задгранични партньори, ако не сте проучили бизнеса им и финансовата им стабилност.

Здраве: Ще се оплаквате, че сте отпаднали и без желание за работа, че ви наболват костите, но причината е единствено в заседналия живот. Спортувайте по малко два пъти седмично. Не пропускайте да си почивате в периода 14-17 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: С лекота се освободете от част от неподходящите приятелства и познанства, но промяната на средата ви, което е неочаквано решение за вашите близки, а също и за вашата брачна половинка, може да ви създаде сериозни проблеми. Семейните и стабилни в брака да избягват изневерите.

 

ВОДОЛЕЙ

 

Работа: Не бива да допускате влияние или налагане на мнение от хора, които нямат представа от вашата работа, но ви манипулират в своя полза. Не бива да спорите с вашите колеги, ако проявяват несъгласие с ваши предложения. Може би има причина.  Промени в деловото ви обкръжение също ви съветвам да не предприемате, ако не са неотложни или за да уволните нелоялните си подчинени.

Здраве: При неразположение не бързайте да се притеснявате за здравето си, пък и това не е типично за вас. С безпричинните притеснения си вредите още повече. Бъдете внимателни в периода 17-19 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Стабилността и хармонията са вашето хапче за здраве и щастие.  Ако не сте щастливи, прекратете отношенията си и направете крачката към развод, но съветът ми е да не сте прибързани и да запазите добрия тон. Имате време да обмислите крайното си решение.

 

РИБИ

 

Работа: Прeоценката ви дали не сте се доверили на хора, които не са искрени с вас  е от водещо значение. Ако е така, веднага ги отдалечете от себе си, за да не предизвикате сами провала си. Съобразете се с колегите си и им помогнете ако са натоварени с повече задачи. Имате възможност да инвестирате в нови проекти, но като обмислите всички детайли и проверите дали няма подводни камъни.

Здраве: Съветът ми е да не се лишавате от движение, защото ако сте непрекъснато обездвижени пред компютъра може да си създадете проблеми със здравето, особено в периода 19-22 октомври, когато Луната е във вашия знак.

Любов: В месецът ви на интелектуално израстване не е изключено да решите да се разведете. Обмислете добре решението си, ако нямате причина за притеснения и бракът ви е щастлив. Ако  отношенията ви са в криза може да направите опит да изгладите недоразуменията и в разговор разберете причината за проблемите, за да избегнете бъдещи сериозни скандали и раздяла.