ОВЕН

Вечерта сте без желание за срещи с любимите си хора. Все пак не ги забравяйте, особено ако целта ви е да създадете семейство. Любовта и сексът са най-доброто лекарство против напрежението от изминалия ден.

ТЕЛЕЦ

Днес ви очаква романтична среща, но съществува опасност да съсипете приятните мигове. По-добре е да се откажете от намеренията за сексуални изживявания.

БЛИЗНАЦИ

Не разчитайте на нови любовни победи, които са привидни и скоро ще се окажат разочароващи. Семейните жени да не изневеряват. Ако сте скъсали с интимните си партньори, се откажете от импулсивен секс и изчакайте да се влюбите отново, може би още днес.

РАК

Намесата на ваши приятели в личните ви отношения ще доведе до раздяла с интимната половинка, ако допуснете това. Не е необходимо да споделяте всичко за сексуалния си живот с ваши приятели, които само чакат да ви навредят, въпреки че демонстрират добро отношение.

ЛЪВ

Скъпи дами, пригответе се за усложнения в личния живот. Не реагирайте болезнено на критичните забележки по ваш адрес, отправени от близките ви. Отдайте се на приятни романтични мигове и сексуални удоволствия с интимния си партньор.

ДЕВА

Денят е идеален за хармонизиране отношенията с брачния партньор, но не трябва да сте прекалено настойчиви за изясняване на отношенията си. Вечерта създайте романтична обстановка, за да предразположите любимия си за сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Не изневерявайте, ако сте семейни, мили дами или пък ако сте обвързани в сериозна връзка. Вечерта се отдайте на интимни мигове с любимите си хора.

СКОРПИОН

Вечерта изживейте приятни мигове у дома. Колкото по-бързо се приберете при любимия, толкова по-голяма е гаранцията, че ще се отдадете на чувствата си. Обидени сте на интимния си партньор, че сексуалният ви живот не отговаря на желанията ви. Потърсете причината, за да се чувствате щастливи.

СТРЕЛЕЦ

Не закъснявайте, ако искате да се отдадете на чувствата си и на интимните мигове с любимите си хора. Пригответе приятна изненада, романтична обстановка и обградете с обич интимния си партньор, за да се отдадете на пълноценен секс.

КОЗИРОГ

Личните отношения са отново проблемни, защото вместо да сте сами с любимите си, сте поканили приятели на гости. Не очаквайте разбиране от страна на интимната си половинка, нито намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, които не са взаимно желани.

ВОДОЛЕЙ

Ако сте решили да търсите днес подходящия партньор за романтична връзка, късметът не е с вас. Романтичните запознанства ще ви разочароват. Въпреки нежеланието ви непрекъснато да доказвате чувствата си, днес го сторете, за да изживеете незабравими сексуални мигове.

РИБИ

Любимите ви хора са изнервени от отсъствието ви до късните вечерни часове. Обърнете внимание на семейството си.
Не бързайте да заспивате, въпреки умората и си доставете нужните ви за разтоварване сексуални наслади.