ОВЕН

Ако чувствата ви са силни и срещат взаимност, не пропускайте възможността да създадете семейство, дори и човекът до вас да не отговаря на идеалът ви. Въпреки, че все още между вас и половинката ви съществува дистанция, днес можете да се сближите чрез желаните и от двама ви сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Пазете се от проблеми в личния живот. Не проявявайте ревността си, особено ако вие самите сте прегрешили. Чувствате че сте влюбени и привлечени от партньора си, но изпитвате необясним страх да не бъдете наранени в интимните мигове.

БЛИЗНАЦИ

Обяснете на интимната си половинка причините за закъснението си, за да си спестите прояви на ревност. Сексът със сигурност ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, за да остави у вас спомен за невероятно изживяване.

РАК

Изпълнени сте с желание да сте обичани. За съжаление не сте доказали на интимните си партньори, че споделяте чувствата им. Ако имате желание да си доставите сексуални удоволствия, но интимната ви половинка не е готова за това, съобразете се с нея.

ЛЪВ

Трудно ще намерите пътя към сърцата на любимите си хора, заради предизвикан от вас конфликт, заради съмненията ви в изневяра. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами. Ще ви трябва време и много усилия, за да се сближите отново.

ДЕВА

Не ви съветвам да водите разговори с роднините си и да изяснявате отношения. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ако вечерта си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите.

ВЕЗНИ

Пазете се от влиянието на ваши близки, които искат на всяка цена да ви принудят към нови запознанства. Не одобряват интимната ви връзка. Избегнете на всяка цена опитите на ваши роднини да се отдадете на сексуални преживявания с избран от тях партньор.

СКОРПИОН

Предпазвайте се от разправии. Няма да ви липсват семейни проблеми, свързани с нежеланието ви да задоволите прищявка на интимната си половинка. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото е средство за изнудване. Не го допускайте.

СТРЕЛЕЦ

Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Постарайте се да сте мили с любимите си хора. Вечерта се отдайте на незабравими сексуални удоволствия. Сексът ще ви зареди със сили.

КОЗИРОГ

Жените да очакват романтично запознанство. Чувствата ви са споделени. Възвърнете си хармонията в отношенията си с брачната или интимната половинка. Склонни сте да се впуснете в сексуална връзка с непознати партньори, само защото са погалили егото ви.

ВОДОЛЕЙ

Денят ви дарява шанс за среща с подходящата половинка, ако не сте семейни. Чувствата ви са споделени. Очакват ви приятни мигове. Сексът с любимите ви хора ще ви достави истинска наслада. Усамотете си и се отдайте на чувствата си, забравяйки за всичко друго.

РИБИ

Възможно е, ако не сте семейни да срещнете своята половинка. Денят е идеален за встъпване в брак. Не сте наясно с чувствата си. Ако сте семейни или обвързани в сериозни отношения, не се впускайте в нова сексуална връзка.