През януари се радваме на подкрепата на Меркурий, както и на годината на Вола, позволяващи ни да работим много с амбицията да усъвършенстваме себе си и да вземем от живота най-доброто, пише Алена в хороскопа на България за 2021-ва.

А какво очаква всички зодии в първия ден от годината, четете тук:

ОВЕН

Появата на влиятелни хора, ще ви изненада с неочаквано предложение за нова работа. Внимателно го обмислете, защото може да преобърне изцяло личния ви живот. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на половинката ви. Изяснете причината и не позволявайте нова криза в отношенията си.

ТЕЛЕЦ

Вредите си с проявата на прекалена доверчивост към хората, дори и ако не ги познавате. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта се постарайте да изненадате приятно интимната си половинка с романтична вечеря за двама и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Обстановката в дома ви е напрегната, заради изблиците на ревност от ваша страна. Вместо да осъзнаете своите грешки се съмнявате във верността на половинката си. Сексът няма да оправи отношенията ви. Откажете се вместо да настоявате инатливо.

РАК

Не се притеснявайте, ако изживеете и разочарование, свързано с човек от обкръжението ви, защото бързо ще го забравите. Очаква ви лично щастие, което не трябва да пренебрегвате. Вечерта ще ви изненадат с приготвената с много обич романтична обстановка и интимни мигове.

ЛЪВ

Не разчитайте, че новото ви романтично запознанство ще се превърне в трайни отношения, особено ако не сте приключили стара взърка. Не изневерявайте, ако сте семейни и искате вечерта да се отдадете не сексуални наслади.

ДЕВА

Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си на работното място. Създайте хармония и в личните си отношения. Не се надявайте на интимни мигове и секс, ако сте обидили своята половинка.

ВЕЗНИ

Поспали сте до късно, но въпреки празнични яден следобед не са изключени разправии на близките ви със съседи, за които ще ви информират по телефона, ако живеят на друго място. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си.

СКОРПИОН

Брачната ви половинка е на мнение, че й изневерявате. Трудно ще я убедите в обратното. Запазете спокойствие когато се приберете и след вечеря се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади. Несемейните да не се отдават на секс с непознати партньори.

СТРЕЛЕЦ

Важна стъпка в живота си ще направите, ако постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Днес трябва да кажете това на половинката си и да не допускате сексуални мигове, които отново са обвързващи ви.

КОЗИРОГ

В началото на годината сте осъзнали, че трябва да промените личния си живот и започвате от първия й ден с промяната. Днес сте наясно, че нещо в брака ви куца. Сексуалните удоволствия не са гаранция за хармония в отношенията ви.

ВОДОЛЕЙ

Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате в този ден. Хармонията в сексуалния ви живот е причината да сте щастливи и доволни. Внимавайте да не се намесят интриганти.

РИБИ

Рискувате да усложните отношенията с роднините си и интимната си половинка, ако спорите и се противопоставяте на тяхното желание да пътувате. Отказът ви трябва да е аргументиран, а не изтъкан от обидни нотки. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове.

Вижте още от zodia.bg: