ОВЕН

Изясняването на вашите чувства ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с любимите си или пък трайното му отдалечаване.

ТЕЛЕЦ

На несемейните им предстои среща, която може да се окаже с мечтаната подходяща половинка. Въпреки това бракът, ако се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате близките си с тази промяна след напрегнатия ден. След като се приберете или след романтичната вечеря се отдайте на интимни разговори и на сексуални удоволствия.

РАК

Късметът не е изцяло на ваша страна. В личният ви живот промените зависят само от вашите желания и активни действия. Не наранявайте близките си.

ЛЪВ

Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си, за да не съсипете отношенията си с вашите близки.

ДЕВА

Вечерта сте уморени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с близките си, особено с брачната си половинка. Не сте готови да се отдадете на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Постарайте се да не предизвиквате гнева на близките си, заради прояви на нервност от ваша страна. Не си внушавайте, че вашата интимна половинка ще ви лиши от сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

В личните ви отношения ще настъпи криза. По-добре откажете вечерята с ваши колеги, но съхранете мира в семейството си. Не се отказвайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, дори и ако се чувствате уморени.

СТРЕЛЕЦ

Разкажете на вашите близки как е минал деня ви и обсъдете предстоящите празници. Няма да навредите на личните си отношения, ако споделите мнението си за разходите, които се очертават в края на годината.

КОЗИРОГ

Ново запознанство или среща със стари познати, ще остави у вас спомена за разочарования и тъга и ще обтегне отношенията ви с интимната ви половинка, без значение дали сте семейни или обвързани.

ВОДОЛЕЙ

Стабилизирайте постигнатото в личните отношения и съхранете брака си, дори и ако преживявате поредната криза. Знаете как да го направите. Не си струва да оставате сами в края на годината.

РИБИ

Не допускайте намеса в личния ви живот на ваши роднини, които се стремят да ви докажат, че сте създали семейство с непоходящ партньор и сега е време да се разделите. Целта им е свързана с материалните облаги, които могат да измъкнат от вас.