ОВЕН

В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от резки промени в настроението и размяна на неприятни думи. Отношенията ви за пореден път са подложени на проверка. Сексуалните ви отношения са напълно замразени.

ТЕЛЕЦ

Обстановката в дома ви е ледена заради съмнения в изневяра, които са породени от интриги, достигнали до партньорите ви, а вие отказвате да ги опровергаете и си вредите сами. Очаквайте отдалечаването на интимната си половинка.

БЛИЗНАЦИ

Романтично настроени сте и изпълнени с обич към любимите си хора. Те ще оценят вашето отношение, но не се поддавайте на увещания за покупки, породени от желанието им да се поглезят. По-добре ги заведете на ресторант, а след това се отдайте на незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия.

РАК

От вас зависи дали вечерта ще ви гостуват приятели или ще се усамотите с близките си, ако това е тяхното желание, за да имате време за разговори и обсъждане на семейните проблеми. А и не е добре да пропускате сексуалните удоволствия заради гости, които отказват да си тръгнат.

ЛЪВ

Ако се приберете ядосани и пренесете служебните си проблеми у дома конфликт с близките ви не е изключен, но можете да го избегнете с търпение и умереност. Те не са виновни за ядовете ви. Помислете за създаване на семейство, ако сте самотни и съхранете хармоничните отношения.

ДЕВА

Вечерта не уговаряйте срещи с приятели, за да не се изпокарате с близките си. Ще ви изненадат с незабравима романтична среща. Сексуалните удоволствия са ви разрешени, ако сте опознали добре новите си партньори и не сте ги срещнали в днешния ден.

ВЕЗНИ

Време е да внесете хармония и в отношенията с роднините си. Променете към по-добро отношения си в семейството. Ако имате до себе си любим човек се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади.

СКОРПИОН

Намерете начин, ако сте обидили интимната си половинка да поднесете извиненията си. Романтична вечеря в приятно заведение може да изглади конфликта помежду ви и да ви дари с незабравими сексуални мигове.

СТРЕЛЕЦ

Не планирайте среща с приятели, които сте поканили на вечеря, за да не изострите допълнително обстановката в семейството. По-добре се усамотете в компанията на любимите си и се отдайте на интимни разговори и незабравими сексуални мигове.

КОЗИРОГ

Следобед в този ден ще ви изненада запознанство, а вечерта- романтична среща. Шансът е за необвързаните. Ако сте семейни не изневерявайте, за да не съсипете хармоничните отношения в дома си, а и за да не се лишите от сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Ако заетостта ви не го позволява през деня, се разходете след работно време или се вижте с приятели. В приятна компания ще се освободите от напрежението и няма да сте агресивни към любимите си и брачните си половинки.

РИБИ

Не пропускайте да сте с вашите любими и семейството си, ако сте го създали. Вечерта очаквайте романтична среща, която може да ви дари незабравими мигове. Не се отказвайте и от желаните сексуални наслади.