30 юни е 181-вият ден в годината според григорианския календар и 182-ри през високосна година.

ОВЕН

Чувствата, които ви даряват любимите ви хора не са повод непрекъснато да искате от тях някакви облаги за себе си. Бъдете толерантни. Не се колебайте и им покажете, че ги обичате. Сексът ще е желан и от двама ви, ако не сте импулсивни и изчакате подходящия момент вечерта.

ТЕЛЕЦ

Контролирайте емоцията, която в този ден е враг на семейните отношения и на разговорите ви с интимния партньор, с които рискувате да го отдалечите. Вечерта можете да си позволите сексуални удоволствия само ако няма да проявявате емоцията си, която ще нарани партньорите ви.

БЛИЗНАЦИ

Подвластни сте на тревоги и вълнения, свързани с обичан от вас човек. Сведете глава и преодолейте гордостта си, за да си върнете любовта. Не пропускайте да обградите с внимание любимите си хора, преди да се отдадете на сексуални удоволствия. Това е от значение, за да сте доволни.

РАК

Семейните проблеми ще ви изнервят, защото сте прекалено заети и нямате време за брачната си половинка, която ви вини, че сама се занимава с децата. Вечерта се постарайте да зарадвате любимите си хора с подарък и романтична вечеря, ако искате да изживеете сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Вечерта бъдете с близките си. Очаквайте романтична среща. Чувствата ви са споделени. Сексът ще ви достави взаимно удоволствие, ако е с любимите ви хора. Не се изкушавайте от случайни интимни контакти.

ДЕВА

Запознанствата в този ден ще ви донесат разочарование, ако се предадете във властта на нечий чар. Демонстрацията на чувства цели да измъкне парите ви. Ако сте влюбени, но все още не срещате взаимност, тази вечер се отдайте на интимни разговори, които могат да доведат и незабравими сексуални мигове.

ВЕЗНИ

Влюбени сте така, че изгаряте в пламъка на чувствата си. Бъдете искрени и естествени и ще спечелите любовта на партньора, когото харесвате. Очаквате още при първата среща днес да се отдадете на интимни преживявания. Забравете желанието си за секс и се въоръжете с търпение.

СКОРПИОН

Ще изживеете романтично приключение и среща със стара любов, която може неочаквано да обърка живота ви. Не се изкушавайте от предложението за едно единствено сексуално изживяване, защото ще си създадете проблеми с брачната половинка.

СТРЕЛЕЦ

От вас зависи да създадете хармония в личния си живот и с брачната половинка или интимните партньори. Направете първата крачка. Сексът е от огромно значение за добрата ви форма. Събудете желание в интимната си половинка и не пропускайте сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията към половинката си. Бъдете търпеливи с брачната и интимната си половинка. Не мислете, че ако сте засегнали любимите си хора с типичното си рязко поведение, ще успеете да изгладите недоразуменията в леглото.

ВОДОЛЕЙ

Разправията с половинката ви може да прерасне в скандал. Сексуалните ви отношения са хармонични, ако не проявявате агресия в леглото, за да си отмъстите незнайно за какво.

РИБИ

Несемейните, които са срещнали подходящата половинка, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в семейните отношения. Сексуалните ви отношения не са желани и от двама ви, затова и се чувствате нещастни и незадоволени. Открийте причината.