29 юни е 180-ият ден в годината според григорианския календар и 181-ви през високосна.

ОВЕН

Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания.

ТЕЛЕЦ

Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

БЛИЗНАЦИ

Раздали сте се изцяло за интимната си половинка, но чувствата ви не са споделени така, както очаквате. По-добре се разделете. Не допускайте сексуален контакт, ако нямате желание за това, а сте решили само да задоволите нагона си. Ще ви е неприятно.

РАК

Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако сте готови да се съобразите с желанието на интимната си половинка.

ЛЪВ

Възможни са усложнения с близките ви хора, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Интимната ви половинка се чувства наранена. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си хора с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

ДЕВА

Влюбени сте, но не знаете как да спечелите обекта на чувствата си. Несемейните да очакват предложение за брак. Сексът ще ви зареди с добро настроение, само ако сте сигурни в чувствата си и не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност.

ВЕЗНИ

Интимните ви партньори се чувстват все по-привлечени от вас. Нараства доверието им. Ако ги обичате, не ги наранявайте. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания и здравословен секс.

СКОРПИОН

Пазете се от проблеми в личния живот. Обърнете внимание на близките си. Овладейте емоциите си. Отношенията с интимната ви половинка не са много добри, затова е добре да контролирате емоциите си. Не се надявайте на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Ще изживеете романтична среща, която ще ви дари увереност, че скоро ще се разделите със самотата. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимите ви хора премахва напрежението и умората.

 

КОЗИРОГ

Вечерта бъдете със семейството си. Несемейните ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка. Създайте си приятна обстановка, усамотете се с любимите си хора, не пропускайте сексуалните изживявания, които ви зареждат със сили. 

ВОДОЛЕЙ

Важните разговори с брачната или интимна половинка, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечерта, но в романтична обстановка. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте на сексуални удоволствия, особено ако имате до себе си Телец или Лъв.

РИБИ

Ще се разкъсвате между информация, която не сте проверили, ревност и съмнения. По-добре говорете директно с половинката си и изяснете всички недоразумения на мига. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията си.