27 юни е 178-ият ден в годината според григорианския календар и 179-и през високосна.

ОВЕН

Хармонията в отношенията ви е задължително, ако искате да сте в добра форма. Знаете, че любовта е добро лекарство. Сексуалното удоволствие, което ви очаква вечерта ще е компенсация за цялото напрежение през деня.

ТЕЛЕЦ

В личен план не е изключена нова романтична връзка. Изяснете семейните си отношения. Ще ви изненада интересно запознанство. Семейните могат да се отдадат на интимните мигове и сексуални наслади. Несемейните да преценят дали са готови за това.

БЛИЗНАЦИ

Мъжете са изкушени от впечатляваща жена, която упорито ги ухажва. Не изневерявайте, особено ако сте обвързани с друга любов. Семейните отношения ще се стабилизират, ако не забравяте, че сексът е необходим и на двама ви. Не търсете сексуални наслади извън дома си.

РАК

След работа се приберете у дома или се срещнете с интимната си половинка. Отидете на ресторант и се отдайте на романтични мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви помогне да си възвърнете хармонията в отношенията.

ЛЪВ

Вечерта останете у дома и се усамотете с любимите си хора, които имат желание да се отдадете на интимни мигове и на чувствата си. Сексът ще ви достави удоволствие, ако е с обичаните от вас хора, особено ако имате до себе си роден в Стрелец или Везни.

ДЕВА

Не пропускайте да се приберете по-рано, за да имате време и за интимни мигове с любимите си хора. Несемейните могат да срещнат голямата си любов. Ако искате да се усамотите с любимите си хора, преди това се убедете, че и те изпитват желание за сексуални удоволствия, ако са родени в Рак.

ВЕЗНИ

В семейството или с интимната ви половинка имате потребността да се усетите свободни и да се радвате на простор за изява и действие. Не допускайте в деня на временната си свобода изневери и сексуални контакти, които ще ви обвържат и ще ви създадат проблеми.

СКОРПИОН

Очаквайте ново романтично запознанство. Несемейните ще срещнат подходящата половинка, ако не са прекалено взискателни. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие.

СТРЕЛЕЦ

Заради положението на Венера са възможни емоционални изблици, скандали с любимия човек и срив в отношенията. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалните ви живот не ви задоволява, защото се чувствате пренебрегнати и рядко се отдавате на интимни мигове, заради тлеещата у вас безпричинна обида.

КОЗИРОГ

Забравете за намерението си да изненадате с предложение за брак интимната си половинка. Не се знае какви чувства ще пробудите. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си и да се съобразите с желанията на половинката си в леглото.

ВОДОЛЕЙ

Усмихвайте се, дори и ако ви боли и животът ви ще бъде огрян от обичта на любимите ви хора. Останете сред семейството си, ако сте го създали. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна наслада, ако не ги пропуснете, само защото сте изнервени.

РИБИ

Възможни са непредвидени трудности в личните отношения. Ревността ви създава сериозни недоразумения. Сексуалните удоволствия могат да премахнат недоразуменията в семейството ви.