26 юни е 177-ият ден в годината според григорианския календар и 178-и през високосна.

ОВЕН

Ще се радвате на неочаквани, но желани романтични приключения, които ви носят доволство и спокойствие. Не се надявайте сексът да премахне проблемите ви с любимите ви хора, особено ако те нямат желание за това.

ТЕЛЕЦ

Постарайте се да не наранявате любимите си хора с нежеланието си да бъдете вечерта с тях и да си създадете романтична обстановка. Ако сте уморени тактично кажете, че не сте във форма за сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Ако не сте семейни се напрегнати и притеснени, защото нямате представа как да спечелите вниманието на харесван човек, който ви е завладял изцяло и ви пречи да вървите по пътя си. По-добре не бъдете настойчиви, а изчакайте Съдбата и интуицията ви да посочат подходящия момент.

РАК

Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимните си партньори, за да не съсипете хармонията в отношенията си. Не се опитвайте да привлечете обекта на чувствата си чрез сексуални преживявания, защото може изобщо да не си допаднете в леглото.

ЛЪВ

След работа се приберете у дома. Вечерта се отдайте на романтични мигове с любимите си хора. Сексуалните удоволствия не бива да отиват на втори план, защото ще ви помогнат да се заредите със сили и самочувствие.

ДЕВА

Не допускайте неочакван спор с брачната или интимна половинка да нажежи обстановката до скарване. Ако запазите хармонията в отношенията си, вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия, които ще ви заредят със сили.

ВЕЗНИ

Не се опитвайте да изяснявате проблемите с любимите хора. Каквото и да кажете, ще е във ваша вреда и ще ги отдалечи от вас. Не ревнувайте, причина няма. Денят не е добър за интимни отношения. Откажете се от секса.

СКОРПИОН

Пазете се от контакти с представители на противоположния пол. Запознанствата ще са разочароващи и ще ви наранят. Не допускайте сексуални контакти, ако не сте се опознали добре с новите си партньори.

СТРЕЛЕЦ

Семейните двойки ще преживеят сложен период на изпитание на отношенията. Възможно е много от тях да са неподходящи и да се решат на раздяла. Сексът ще ви се отрази добре, ако не е със случаен партньор, само защото не искате да се чувствате самотни. Ако си го позволите, ще се почувствате наранени.

КОЗИРОГ

Изпаднете ли в крайности ще усложните личния си живот и ще изживеете любовни разочарования. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията на интимната ви половинка. Романтичните мигове и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете внимателни с хората, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните ще срещнат мечтаната половинка. Не бързайте да стигате до леглото. Не сте се опознали с новото си увлечение. Сексът може да се окаже верига за цял живот.

РИБИ

Ще изживеете неочаквано романтично приключение, но внимавайте с контактите и новите запознанства. Ако сте в настроение и не се чувствате изморени, сексът с любимите ви хора ще ви създаде незабравими изживявания.