24 май е 144-тият ден в годината според григорианския календар и 145-и през високосна година.

ОВЕН

Вечерта си останете у дома и създайте приятна обстановка за близките си. Обърнете внимание на децата си, вечерта си поканете гости. Не се лишавайте от приятните интимни мигове с любимите хора и от сексуалните наслади.

ТЕЛЕЦ

Може да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Денят носи за новобрачните, щастливи години съвместен живот. Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си. Ако искате дете, може да го създадете и сега.

БЛИЗНАЦИ

Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимната си половинка към сексуални удоволствия. Ще изгладите недоразуменията.

РАК

Личните ви отношения отиват на втори план, заради нежеланието ви да приемете начина на живот, който се опитват да ви налагат. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами. Ще ви трябват време и усилия, за да си възвърнете хармонията в чувствата.

ЛЪВ

Семейните двойки ще преживеят поредния период на изпитание на отношенията. Много от тях са неподходящи и неискрени и ще се разделят. Докажете на любимите си хора, че сексът ви доставя удоволствие и го правите с желание.

ДЕВА

Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати партньори, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми.

ВЕЗНИ

Предстоят ви разправии у дома. Не са изключени проблеми с близък човек. Не създавайте предпоставка за скандал. Не разчитайте на късмета си и рискувайте. Сексът със сигурност ще ви зареди с нови сили и добро настроение. Не го пропускайте.

СКОРПИОН

Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Ще си гарантирате щастие. Ако сте се освободили от съмненията си и сте сигурни в чувствата си, сексът ще ви достави незабравими мигове.

СТРЕЛЕЦ

Ще се наложи да помогнете на близък човек, а с това ще предизвикате ревността на половинката си. Сексуалните контакти трябва да са по взаимно желание, а не насила изпросени от вас. По-добре ги отложете.

КОЗИРОГ

Вечерта очаквайте разправии с роднини. Не усложнявайте отношенията с любимите си хора. Ако не съхраните спокойствието си и не намерите задоволително обяснение за поведението си, се откажете от сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Днес можете да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Няма смисъл да ги прикривате, ако искате да разберете дали са споделени. След романтичната вечеря се отдайте на желани сексуални удоволствия, но не и ако все още не сте опознали партньора си.

РИБИ

Вечерта очаквайте романтична среща. В личния ви живот ще възникнат усложнения, заради интриги, свързани с изневяра. За пореден път трябва да се откажете от секса, защото няма да срещнете взаимност у партньорите си.