16 юни е 167-ият ден в годината според григорианския календар и 168-и през високосна.

ОВЕН

Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот. Ще срещнете трудности в общуването породени от вашата изневяра, която трудно ще ви простят. Не се надявайте на сдобряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачната ви половинка.

ТЕЛЕЦ

Сериозни са и проблемите ви в отношенията с любимите ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения. Не правете прибързани опити за сближаване и не се отдавайте на сексуални изживявания с малко познати партньори.

БЛИЗНАЦИ

Избягвайте нови запознанства и проявете сдържаност в общуването с малко познати хора. Няма да устоите на сексуалното привличане на новите си познати. Ако не сте сериозно обвързани, можете да си позволите сексуални удоволствия.

 

РАК

Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимите си хора. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и сексуални изживявания. Ако сте семейни – не изневерявайте.

ЛЪВ

Не забравяйте, че вечерта сте обещали да бъдете с брачната или интимната си половинка и да отидете на ресторант или парти. След като се приберете, не бързайте да потъвате в дълбок сън, а се отдайте на сексуални мигове, особено ако имате до себе си страстен Телец.

ДЕВА

Не закъснявайте, ако искате да се отдадете на чувствата си и на интимните мигове с любимите си хора. Пригответе приятна изненада, романтична обстановка и обградете с обич интимната си половинка, за да се отдадете на пълноценен секс.

ВЕЗНИ

 

Избегнете разправиите в семейството. Пазете се от нови контакти и изневери, защото ще ви разкрият веднага. Несемейните да очакват предложение за брак и сексуални изживявания. В семействата без деца може да се появи мечтаното дете.

СКОРПИОН

Принадлежите със сърцето си на любимите си много повече от очакванията ви. Разправия ви е притеснила и уплашила. Променете поведението си. Тази вечер се откажете от сексуалните удоволствия и се постарайте да възстановите хармонията в отношенията си с такт и търпение.

СТРЕЛЕЦ

В личния ви живот съществуват сериозни противоречия. Причината е в нежеланието ви да приемете гледната точка на интимната си половинка. Нямате шанс да оправите отношенията си и да изгладите недоразуменията до вечерта. Не насилвайте половинката си за интимни изживявания.

КОЗИРОГ

Проблемите в семейството ще ви попречат и на работното място, ако не ги изясните още сутринта Интимната ви половинка се съмнява в чувствата ви. Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати партньори.

ВОДОЛЕЙ

Звездите ви предпазват от неочаквани проблеми в личния живот. Отдалечили сте се от любимите си хора и сте събудили съмненията им, че сте изневерили. Опитайте се да създадете романтична обстановка и да възвърнете у половинката си желанието на сексуални удоволствия.

РИБИ

Избягвайте новите запознанства, дори и да се надявате на романтична среща, срещнали най-накрая подходящия партньор. Не се поддавайте на желанието за секс с непознати партньори, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми.