14 май е 134-тият ден в годината според григорианския календар и 135-и през високосна година.

ОВЕН

Спокойствието в дома ви е гаранция за нормални отношения с интимната ви половинка. Не се ядосвайте, ако пропуснете сексуалните мигове. Причината е и във вас.

ТЕЛЕЦ

Не се надявайте на хармония и прошка от интимните половинки, които са изнервени от поведението ви. Сексуалните ви отношения са хармонични.

БЛИЗНАЦИ

Семейните проблеми се задълбочават заради нежеланието ви да поговорите с близките си. Не отдалечавайте от себе си любимите си хора. Силните чувства и хармоничните сексуални отношения са от значение за вас.

РАК

На несемейните им предстои приятна среща и романтично увлечение. Вечерта останете с близките си. На семейните, които не са сигурни, че сексуалният им живот е достатъчно активен, препоръчвам да се замислят дали са с подходящата половинка.

ЛЪВ

В личните отношения се пазете от проблеми. Късметът е с вас, ако се въоръжите с търпение. Решили сте, че на един стол ви е тясно, но изневярата и сексуалните наслади ще ви създадат проблеми, ако сте обвързани в брак или сериозна връзка.

ДЕВА

В личния живот промените ще са положителни за несемейните и неблагоприятни за семейните. Не злоупотребявайте с търпението на близките си, дори и ако сте решили да се разделите с брачната си половинка. Не се надявайте на сексуални мигове.

ВЕЗНИ

Всичко, за което си мечтаете е във ваши ръце. Стабилността в семейните отношения зависи само от вас. Не пренебрегвайте сексуалните удоволствия заради лошо си настроение.

СКОРПИОН

Липсват ви достатъчно положителни емоции в личния живот. Засегнали сте интимната си половинка. Ако не промените отношението си към любимите си хора рискувате да се лишите завинаги от сексуалните удоволствия с тях, колкото и да ги обичате.

СТРЕЛЕЦ

Преди да правите изводи за личните си отношения постигнете равновесие между чувствата и мислите си и си дайте отговор дали наистина сте влюбени. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия, но и не трябва да го правите, ако сте неуверени и конфликтни.

КОЗИРОГ

В личните ви отношения ще настъпи хаос, защото ще изгубите представа за желанията си. Изплашили сте интимната си половинка с агресията си в леглото. Не се надявайте на хармония в интимните отношения.

ВОДОЛЕЙ

Не приемайте влюбеността си за реалност, защото сами ще обърнете събитията в своя вреда. Не злоупотребявайте с търпението на интимната си половинка, която не е сигурна в чувствата ви и няма желание за сексуални удоволствия.

РИБИ

Жените да очакват ново запознанство или среща, която за съжаление ще остави у тях спомена за разочарования и съжаление заради напразните надежди. Нямате причина да се съмнявате в чувствата на интимната си половинка, затова се отдайте на сексуални удоволствия.