9 април е 99-ият ден в годината според григорианския календар и 100-тен през високосна.

ОВЕН

Семейни проблеми с роднини ще ви извадят от равновесие. Оценете трезво ситуацията и намерете вярното решение. След като се приберете у дома, можете да се отдадете на чувствата си, на здравословен и зареждащ ви със сили секс.

ТЕЛЕЦ

Отношенията в семейството ви са хармонични. Влюбените жени да не планират брак в този ден. При семейните жени изневярата е причина за проблеми в семейството. Не вярват на чувствата и не са готови за секс.

БЛИЗНАЦИ

При срещи и запознанства бъдете сдържани и тактични. Ще си спестите проблеми в личния живот. Семейните и щастливо влюбените ще изживеят незабравими романтични и сексуални мигове.

РАК

Възможни са проблеми в семейството и сцени на ревност. Партньора ви е извън кожата си, заради вашето поведение и отсъствие от дома. Романтичната вечеря може и да ви сдобри след разправията и да завърши с интимни удоволствия.

ЛЪВ

За да сте в хармония със себе си и с любимите си хора, трябва да докажете, че сте готови на компромиси и не изисквате това само от половинката си. Усамотете се и се отдайте на чувствата си и на интимни преживявания.

ДЕВА

Бъдете предпазливи с новите запознанства, за да не предизвикате нечия ревност. Любовта и секса са различни неща. Ако вашият интимен партньор не е съгласен на сексуални изживявания тази вечер, по-добре се съобразете с желанието му.

ВЕЗНИ

Проявете сдържаност в чувствата и защитете себе си пред любимите си хора, които се съмняват във верността ви. Докажете им, че грешат. Проявете сдържаност и в леглото. Не пропускайте да сте нежни, ако искате сексът да ви достави наслада.

СКОРПИОН

С неприятностите в семейството си ще се справите с помощта на близките си. Вечерта заведете любимите си хора на ресторант. Не пропускайте сексуалните изживявания. Не изневерявайте! И най-влюбените партньори няма да ви простят залитането встрани.

СТРЕЛЕЦ

Няма да липсват проблеми и в личните ви отношения. Постарайте се да изгладите недоразуменията с любимите си хора. Семейните са склонни към изневери и сексуални контакти веднага след запознанство в този ден. Проблемите им са сигурни.

КОЗИРОГ

Не съсипвайте хармоничните отношения с близките си. Откажете се от сексуалните удоволствия и се постарайте да възстановите хармонията в отношенията си с търпение.

ВОДОЛЕЙ

Отдайте се на романтични срещи и създайте хармонията, която така отдавна ви липсва. Ще постигнете съгласие, ще си възвърнете любовта на интимния партньор и сексуалните удоволствия.

РИБИ

За да не загубите любимия си сте готови да се промените, но трябва да го направите искрено. Вечерта не проваляйте романтична среща, която ще ви зареди с нови сили и приятни сексуални изживявания.