4 юни е 155-ият ден в годината според григорианския календар и 156-и през високосна. Вижте хороскопа на Алена за деня, в който е родена Мария Бакалова. 

Снимка: instagram.com/mariabakalovaofficial/

ОВЕН

Не се поддавайте на провокациите на половинките си, проявяващи ревността си, целящи само да ви ядосат. Вечерта се отдайте с удоволствие на желан и от двама ви незабравим секс, които ще ви подейства ободряващо.

ТЕЛЕЦ

Тактът в личните отношения ще ви позволи да изгладите възникналите недоразумения с интимната половинка и да бъдете щастливи в любовта. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове и здравословен секс.

БЛИЗНАЦИ

Възможно е ново романтично увлечение, но вие не сте склонни да покажете истинските си чувства. Звездите предупреждават жените за възможен край на романтична връзка. Ще се лишите от сексуални удоволствия.

РАК

Възможно е запознанство. Не се доверявайте сляпо на новото си увлечение. Не проявявайте импулсивност по време на сексуалните мигове, защото можете да нараните психиката на интимния си партньор.

ЛЪВ

Чувствата ви са споделени. Не ги съсипвайте с претенциите си. Сексът ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, за да остави у вас поредния спомен за невероятно изживяване.

ДЕВА

Възможни са нови романтични запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните да се пазят от  изневяра. Чувствата ви са споделени. В никакъв случай не се отдавайте на сексуални удоволствия, защото разочарованията ще са светкавични. Целта са парите ви.