Хороскопът на Алена за деня, в който е родена Алесандра Амброзио.

ОВЕН

Отнасяйте с доверие към своя партньор, за да си спестите криза в отношенията, породена от вашата сдържаност и стеснителност в изявата на чувствата. Намерението да изживеете приятни мигове на сексуални наслади ще се провали.

ТЕЛЕЦ

Възстановете хармонията в отношенията си, дори и да сте стигнали точката на ледени блокчета, сега е момента. Хапнете си вкусно в компанията на любимите си хора, пийнете чаша хубаво вино. След приятната вечеря се отдайте на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Не сте в хармонични отношения с интимната си половинка и това ви тежи. Нямате желание за сексуални наслади. Причината за отдалечаването е и във вас, но все още е поправимо, стига да сте сигурни, че сте срещнали подходящия човек и си струва да изживеете живота си с него.

РАК

След работа си, или когато свършите задачите си у дома, намерете време за разговор с брачния си или интимен партньор. Оправданията, че сте изморени не са актуални. Дори и ако нямате желание за сексуален контакт, създайте романтични мигове, с които да поласкаете любимия си.

ЛЪВ

Вечерта, ядосани от разговори през деня, сте склонни да пренесете лошото си настроение у дома. Сторите ли го, дистанцията между вас и интимния ви партньор ще се появи отново. И без това сексуалният ви живот напоследък липсва. Направете необходимото за сближаването ви.

ДЕВА

Въпреки, че може да сте изморени от домакинска работа през деня, вечерта заведете близките си или любимите си хора на ресторант. Отдайте се на приятни интимни мигове и сексуални удоволствия, ако желанието ви е взаимно.

ВЕЗНИ

През деня ще се изнервите от какви ли не разговори. Вечерта очаквайте романтична среща, задушевни разговори и приятни интимни мигове, които напоследък ви липсват. Сексът ще ви зареди с нови сили.

СКОРПИОН

При нови запознанства не пропускайте своя шанс да срещнете човека, с когото да свържете живота си. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия, преди да сте се опознали, за да избегнете разочарованията.

СТРЕЛЕЦ

В семейството ви цари хармония, ако не пренасяте напрежението от работното си място у дома, или другото не по-малко напрежение, ако сте изнервени от работа у дома. Вечерта ще ви изненада романтична среща, последвана от сексуални изживявания.

КОЗИРОГ

Брачните ви и интимни партньори очакват да ги зарадвате с покана за ресторант и подарък, стига да е възможно посещението на любимо заведение. Помислете какво ще им хареса. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но само ако сте сигурни, че ще бъде приятно и на партньорите ви.

ВОДОЛЕЙ

Днес намерете време за себе си, разкрасете си, без значение какво е вашето настроение. Очаква ви ново, приятно запознанство, което може да прерасне в романтично. Сексът с любимите ви хора ще ви достави истинска наслада, затова не го пропускайте!

РИБИ

Разногласията, които биха възникнали в семейството, са породени от ината ви и нежеланието да приемете мнението на другите. Сексуалният ви живот не ви задоволява. Чувствате се пренебрегнати от интимните си половинки. От вас зависи да промените това.