Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Роузи Хънтингтън-Уайтли и Рут Колева.

ОВЕН

В отношенията си близките ви цари хармония. Вечерта се отдайте на приятни романтични изживявания с интимната половинка. На несемейните Съдбата поднася шанс за романтично запознанство, но не ги съветвам да бързат със сексуалните удоволствия, докато не се опознаят добре.

ТЕЛЕЦ

Личният ви живот е затруднен, заради изневяра от ваша страна. Опитайте се да изясните отношенията с интимния си партньор. Откажете се от намеренията си за интимни мигове и сексуални удоволствия, ако сте наранили любимия си.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта организирайте романтична среща, която ще ви възвърне доброто настроение. Постарайте се да сте мили с любимия си. Не пропускайте интимните мигове с любимия си. Сексът ви трябва да е безопасен.

РАК

Възможни са разправии в семейството заради нежеланието ви да приемете мнението на близките си и неотстъпчивостта ви. Контролирайте емоциите си и не се впускайте в сексуални удоволствия, само защото някой ви е привлякъл с чара си. 

ЛЪВ

В личният ви живот липсва хармония, защото сте забравили, че любовта изисква и отдаденост и романтични мигове и дори и малко, но време за хората, с които споделяте дните си. Сексът ви действа добре. Не го пропускайте, ако оправите отношенията си.

ДЕВА

У дома запазете спокойствие, дори и ако се прибирате ядосани.  Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимия си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и сексуални изживявания. Пазете се от изневери.

ВЕЗНИ

Не са изключени проблеми в личните отношения, породени от разногласия с половинката ви. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, ще се окажете разочаровани от студенината на интимния си партньор.

СКОРПИОН

Разправиите в семейството ви са породени от нежеланието ви да приемете мнението на близките си и неотстъпчивостта ви. Сексът ще ви се отрази добре, ако не е със случаен партньор, само защото не искате да се чувствате самотни.

СТРЕЛЕЦ

Не си уговаряйте романтична среща, ако се налага изясняване на отношенията с интимната си половинки. Изберете друг ден, когато сте наясно със себе си. Избегнете интимните мигове. Сексът в този ден може и да не ви достави очакваната наслада, а разочарованието да ви отдалечи.

КОЗИРОГ

Контролирайте емоцията, което в този ден ви вреди. Споделените чувства ви зареждат с оптимизъм, не прикривайте вашите. Любовният ви живот трябва да бъде обогатен с повече приятни романтични мигове и достатъчно сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Не допускайте проблеми в личният си живот, само защото сте заети и много работите, но забравяте, че липсвате на вашите близки.. Вечерта бъдете с любимите си хора. Сексуалните изживявания ще ви заредят със сили и добро настроение.

РИБИ

След работа се приберете у дома и отдайте дължимото внимание на брачния си партньор или се срещнете с любимите си хора. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят с нови сили.