Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Георги Христов и Ник Картър.

ОВЕН

Обърнете внимание на отношенията си в семейството. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки, че ще ви бъде трудно да им устоите. Привлечени от сексапила на новото си завоевание не бързайте да се отдавате на секс повлияни от алкохолното опиянение.

ТЕЛЕЦ

Очакват ви разправии с близките ви заради нежеланието им да сложат в дома ви охранителна система, за да премахнете страховете си. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат възможност да изживеете сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Поговорете с близките си, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или трябва да се разведете, заради изневярата и липсата на сексуален живот.

РАК

След като се приберете от работа обърнете внимание на семейството си. Пригответе вкусна вечеря и не се колебайте да отворите бутилка с червено вино. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях.

ЛЪВ

Ако не сте готови се нагласете за разправия заради поредната сплетня от ваши роднини. Бъдете мили, опровергайте клюките и докажете невинността си с красив букет, хубаво вино, романтична вечеря и сексуални наслади.

ДЕВА

Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот. Постепенно осъзнавате грешките си, прекалената си взискателност и нетърпимост към противопоставянето на вашите близки, които са  причината за липсата на сексуален живот в последните дни.

ВЕЗНИ

Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение.

СКОРПИОН

Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си, дори и ако имате основание. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Вашите брачни половинки са излезли извън себе си от притеснение заради интригите, с които ги засипват доброжелатели. Докажете им че сте им верни и ги обичате с познатото им постоянство, а след това се отдайте на сексуални наслади.

КОЗИРОГ

От вас зависи да проявите гъвкавост в разговорите с близките си, за да си спестите проблемите у дома. В противен случай, ако сте инатливи и несговорчиви, ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Семейните, въпреки заетостта им да обърнат внимание на задълженията си у дома, на партньорите и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Несемейните ще срещнат подходящата половинка в този ден. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте сигурни в чувствата си, а и, дори и ако са пламнали неочаквано, не ви гарантират, че правилно преценявате човека до себе си.