Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Джоди Лин О'Кийф и Дейвид Лий Рот.

ОВЕН

В личният живот не е добре да взимате спонтанни решения. Ако сте по-свободомислещи и не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Не се отдавайте на сексуални наслади с ваши колеги, защото ще се наложи да напуснете работа и то неочаквано.

ТЕЛЕЦ

Необвързаните да не се отказват от планираната среща и предстоящо запознанство. Липсата на свободно време и преумората вредят на интимните ви отношения, ако сте семейни. Сексът ви носи наслада, но не и ако е насила изпросен или не е желан и от двама ви.

БЛИЗНАЦИ

В личните си отношения сте постигнали поредния връх, но има още непокорени. Не се опитвайте да наложите начина си на живот. Компромисите са задължителни за да живеете в хармония. Заради неувереност в чувствата и поведението си, което е странно за вас,  сте нестабилни в интимните отношения.

РАК

Влюбени сте, но не сте сигурни, че мъжът до вас отговаря на чувствата ви. Не се вживявайте в несъществуващи лични драми. Няма как да се надявате на хармония в сексуалните отношения, ако сте ревниви и сте прекалили с въпросите.

ЛЪВ

Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Ако сте семейни, мили жени, рискувате да развалите отношенията с брачната си половинка. Не ви съветвам да изневерявате заради обзелото ви желание за сексуален контакт с партньори, които неочаквано са ви впечатлили.

ДЕВА

Разговорите с интимната или брачна половинка са успешни, особено ако сте съгрешили предишните дни заради среща с ваши приятелки и се налага да изгладите отношенията си. Неразбирането, че заради напрежението на вашето работно място имате нужда от разтоварване и бъбрене и на личната си свобода ви ядосва.

ВЕЗНИ

Не взимайте спонтанни решения, свързани с любимите ви хора. Бъдете предпазливи и ще разрешите всички проблеми с лекота. Семейният живот ви изнервя, ако сте сключили прибързано брак. Днес сте готови да се отдадете на секс със случайни партньори.

СКОРПИОН                                                                                                                                                    

Настъпила е поредната катастрофа в отношенията с близките ви, но не по ваша вина, поради което страдате още повече. Причината е поредната изневяра на партньора ви, която ви е унизила и изнервила. Не губете вяра, че отношенията ви ще се оправят, но пък със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви предлагат среща за приятна раздумка. Заведете любимите си хора и им създайте незабравими емоции. Не е изключено, ако сте все още самотни, да се влюбите и да се отдадете прибързано на сексуални удоволствия. По-добре бъдете внимателни.

КОЗИРОГ

Заемете се на всяка цена със стабилизиране на семейните си отношения, въпреки че привидно всичко е наред. Не допускайте поредното отдалечаване на половинката си. Сексът с любимите хора ще ви се отрази добре и ще ви разтовари от напрежението, с което сте се заредили през деня.

ВОДОЛЕЙ

Ако не сте семейни и сте намерили подходящия партньор, днес е идеален ден за обявяване на годеж, стига да е взаимно желан и решението ви за общо бъдеще да сте взели заедно. Вечерта се отдайте на заслужени и приятни интимни мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Не се опитвайте да налагат мнението си у дома, за да не си спечелите поредната разправия, особено ако вече сте се изпокарали и още не сте се съвзели. Кризата в отношенията с интимната ви половинка е временна, приемете я като изпитание на чувствата. Не пропускайте успокояващите ви сексуални мигове.