Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Жерар Депардийо, Мишо Шамара и легендарната Марлене Дитрих.

ОВЕН

Стабилизирайте отношенията си у дома и обърнете внимание на близките си. Време е несемейните да помислят за създаване на семейство и да се огледат за подходящия партньор. Въпреки че сте уморени от напрегнатия работен ден, сексът ще ви помогне да се възстановите бързо.

ТЕЛЕЦ

Във втората половина на деня ще се изострят отношенията с близките ви. Не спорете с роднините си, които са решили да ви оженят, без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема.

БЛИЗНАЦИ

Ще се приберете уморени, но доволни от себе си. Останете с близките си. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

РАК

Ще се наложи да помогнете на ваш приятел, който се е оженил за ваша стара позната. Рискувате да предизвикате ревността на половинката си, която на всяка цена иска да дойде с вас. Най-добре е вечерта да се откажете от секса, за да изясните чувствата си.

ЛЪВ

Вечерта очаквайте разправии с роднини заради непотушен скандал, започнал в ранни зори. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към половинката си.

ДЕВА

До обед избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението с брачната си половинка и не се отказвайте от сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Вечерта си дайте заслужена почивка. Забравете за семейните си задължения, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари. Ако сте във форма, можете да се отдадете на интимни мигове и сексуални изживявания.

СКОРПИОН

Вечерта си поканете гости. Хармонизирайте семейните отношения. Създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате.

СТРЕЛЕЦ

Отложете семейните разговори за вечерта, защото се налага да преразгледате отношенията с брачната си или интимна половинка. Сексуалният ви живот също е проблемен. Причината този път е във вас, защото не се чувствате достатъчно обичани и сте се затворили в себе си.

КОЗИРОГ

Семейните разправии не трябва да ви притесняват, защото ще ви донесат спокойствие, след като споделите проблемите си. Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си.

ВОДОЛЕЙ

Добавете и личните си проблеми и картинката на деня ви е кристално неясна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани.

РИБИ

Самотните представители на знака да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. Сексуалният ви живот е на ниво, ако не проявявате агресия в леглото, дори и ако неистово ревнувате.