ОВЕН

Не са изключени трудности в личните отношения, които предизвиквате вие самите. Грозят ви не малко разногласия с партньорите ви. От вас зависи да избегнете краят на романтична връзка и липсата на сексуален живот.

ТЕЛЕЦ

Посветете вечерта на семейството си, дори и ако ваши приятели искат да сте с тях на заведение. Близките ви очакват от вас повече внимание и е време да го получат. Сексуалните удоволствия са най-добрия завършек на този ден.

БЛИЗНАЦИ

Не са изключени неочаквани промени в личните отношения, заради изневяра, която сте разкрили неочаквано, но не сте сигурни, че се е случила. Естествената ви реакция е отказ от интимни мигове и сексуални наслади. Проверете и се уверете дали сте прави.

РАК

Вечерта се отдайте отново на приятни емоции и спокойни разговори с любимите си хора. Бързо и почти безпроблемно сложете край на подтискащите ви конфликти в семейството и се отдайте на сексуални наслади.

ЛЪВ

Не са азключени безпричинни усложнения в семейните отношения, заради нежеланието ви да отстъпите пред исканията на близките си. Не допускайте да ви изнудват, дори и ако брачната ви половинка се опитва да ви лиши от секс. Здравето ви е нестабилно.

ДЕВА

Имате много обожатели, но сте влюбени до уши и не знаете как да споделите чувствата си. Бъдете искрени и се откажете от идеята си да премълчавате. Говорете със сърцето си. Не бързайте със сексуалните изживявания.

ВЕЗНИ

Ваши роднини се опитват да достигнат до отношенията ви в личния ви живот и да ви създадат проблеми с брачната половинка. Не допускайте тяхната намеса, ако бракът ви е стабилен. Сексуалните ви отношения са хармонични. Вечерта отново ще летите в облаците на любовната омая.

СКОРПИОН

Трудно ще избегнете затруднения в семейните отношения или разногласия с партньорите си, ако пренесете лошото си настроение и в дома си. Постарайте се да се заредите с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре, ако не се ядосате на интимната си половинка.

СТРЕЛЕЦ

Рискувате да се провалите заради недоверие в собствената си интуиция. Денят е идеален за пътувания. Вечерта се отдайте на почивка след любимите си хора. Ако сте уморени и не сте готови за секс, просто споделете деня и изживяванията с близките си.

КОЗИРОГ

Не казвайте на близките си за тях, за да не ви поискат да ги инвестирате в ненужни покупки. Бъдете умерени в критиката, ако след като се приберете заварите бъркотия в дома си. Не спорете с интимната си половинка. Ежедневните ви задължения и недоволството ви не са причина да се лишавате от сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Не се надявайте на запознанство с подходящата половинка, въпреки опитите да ви оженят в началото на годината, но може да ви наложат и подходящото партньорство без да сте съгласни. Няма да бъдете щастливи. Сексуалните ви отношения не са хармонични.

РИБИ

Обещания, които не сте изпълнил са породили ревност у партньорите ви. Решили са, че сте им изневерили, заради отсъствието ви от семеен празник, на който държат. Трудно ще докажете невинността си. По-добре не опитвайте и се откажете от сексуалните си фантазии за този ден.