Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Робърт Дауни Джуниър и Христо Мутафчиев.

ОВЕН

Във ваша полза е да се предпазвате от излишната самоувереност. Отношенията с представителите на противоположния пол са нестабилни. И при влюбените, които са изгубили ума си, няма да липсват и проблеми.

ТЕЛЕЦ

Следобед си почивайте в компанията на любимите си хора и не давайте повод за ревност от страна на брачния си партньор. Необвързаните да не мислят, че ако са засегнали интимния си партньор с типичното си рязко поведение, ще успеят да изгладят недоразуменията с мило отношение.

БЛИЗНАЦИ

Предопределено ви е, ако сте самотни, в този ден да срещнете голямата си любов, ако все още я търсите. При тези от вас, които не са уверени в чувствата си, желанието за сексуални наслади е добре да бъде надмогнато.

РАК

В състояние сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка, само защото сте раздразнителни. Ако сте се изпокарали с любимите си хора, заради вашите безкрайни капризи, очаквайте да ви откажат сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Важните разговори с брачната или интимна половинка, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечерта, но в романтична обстановка. Постигнете хармония в отношенията и се отдайте без колебание на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Не се отказвайте от романтичната среща, която сте уговорили, защото ако сте несемейни, тя е възможност за сериозно партньорство. Влюбените да обявят годежа си, а семейните да се отдадат на незабравими сексуални удоволствия, дори и ако са уморени.

ВЕЗНИ

През деня се заемете с домакинските си задължения, а вечерта се отдайте на романтични мигове с любимите си хора. Сексуалните удоволствия не трябва да отиват на втори план, защото ще ви помогнат да се заредите със сили и с добро самочувствие.

СКОРПИОН

Вашите брачни и интимни партньори не са съгласни с поредното ви отсъствие от дома и в този ден ги изнервя. Сексът ще ви достави удоволствие, ако преди това сте възстановили хармонията в отношенията си.

СТРЕЛЕЦ

Хармонията в отношенията ви зарежда със сили. Вечерта създайте приятна обстановка, за да изживеете приятни мигове с интимната си половинка. Сексът ще ви зареди със сили и с желание за по-сериозно обвързване, ако не сте семейни.

КОЗИРОГ

На успех в любовта и сексуални изживявания се радват семейните жени. Вечерта сте уверени в себе си, в новите си знания и сте горди с повишението, което сте получили преди дни. Бързате да го споделите,  но мислете и за сексуалните потребности на интимните си партньори.

ВОДОЛЕЙ

В семейството ви цари привидна хармония, но сте ядосани заради ненужни разправии. Не допускайте да охладнеят отношенията ви с интимната ви половинка. Сексът ще ви зареди с добро настроение. Не се изкушавайте от случайни интимни контакти.

РИБИ

Имате възможността да срещнете подходящия партньор, ако все още не са създали семейство. Не проявявайте големи претенции. Въпреки желанието ви да се отдадете на интимни преживявания и сексуални удоволствия, трябва да се откажете от намеренията си.