Хороскопът на Алена за деня, в който е родена Джуди Денч.

ОВЕН

В личните ви отношения  има леко пропукване, което е време да залепите, ако не са поели към раздяла и край на отношенията ви. Ако сте сгрешили, променете поведението си. Не наранявайте любимите си хора, за да не се лишите от сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

В личният ви живот е спокойно. Ако не допуснете странична намеса да се превърне в причина за сътресения, ще съхраните хармонията и разбирателството. Вечерта не пропускайте миговете със семейството и с любимите хора, ако не сте го създали. Не се лишавайте от сексуалните мигове.

БЛИЗНАЦИ

Не се колебайте да споделите чувствата си, ако искате да съхраните отношенията си с вашата интимна половинка. Раздялата може да предизвикате сами. Не разочаровайте интимната си половинка с поведението си, за да не се лишите насила от сексуалните удоволствия.

РАК

Склонни сте да си създадете проблеми в личните отношения, заради невъзможност да приемете мнението на вашите близки за предстоящите празници в края на годината. Не спорете и не проявявайте ината си, за да не се окажете без компания тази вечер и да се лишите както от интимните мигове и разговори, така и от сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Днес, за разлика от професионалните ви успехи, в личния живот е добре да се погрижите за хармонията и да не допускате разправии. Ако имате проблеми със секса, със сигурност ще сте обидени и със занижено самочувствие.

ДЕВА

Анализирайте внимателно всичко, което се случва в роднинското обкръжение, за да не навреди на личните ви отношения, ако сте влюбени и готови да създадете семейство. Ако имате проблеми в личните отношения и сексуалния живот е във ваша полза да преразгледате поведението си.

ВЕЗНИ

Не ви съветвам да спорите с брачната си половинка за битовизми, с които е редно да се справите сами. Не сте готови за сексуални наслади защото искате интимната ви половинка да се почувства виновна, но грешите и си вредите на отношенията.

СКОРПИОН

В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност, която ви гложди от много време, но не успявате да я надмогнете. Не се изненадвайте, ако сами сте причината да се лишите от сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Заядливият тон в дома ви би бил причината отново да се чувствате неразбрани. Разрешете създадените семейни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви. Намерете пътя към сърцата на любимите си хора, за да не се лишите от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Вечерта бъдете с близките си и с любимите си хора. Създайте романтична обстановка. Сексуалните удоволствия със сигурност ще ви разтоварят от напрежението и ще заличат умората, която сте натрупали в излишък.

ВОДОЛЕЙ

Ваши приятели, които сте превърнали неусетно във врагове, се опитват да вредят на личните ви отношения. Късметът не е с вас. Въздържайте се от от невинни флиртове, защото ще съсипете хармонията в отношенията си. Няма да сте в добра форма, ще изпитвате вина и ще правите опити да избегнете сексуалните удоволствия.

РИБИ

Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, но ако сте семейни сте зависими и от близките си и от обсъждане на предстоящите празници. Не допускайте отдалечаването им и не се лишавайте от сексуални удоволствия.