Хороскопът на Алена за деня, в който е роден Том Хидълстън.

ОВЕН

Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате. Хармонията в сексуалния ви живот е причината да сте щастливи и доволни. Въпреки това се пазете от интриги и помнете, че завистта на хората граници няма.

ТЕЛЕЦ

Рискувате да усложните отношенията с роднините си заради тяхното отношение към брачния ви или интимен партньор, което не одобрявате. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете сексуалните преживявания.

БЛИЗНАЦИ

Предложение за нова работа може да преобърне изцяло в негативна насока личния ви живот, ако бракът ви е нестабилен или домакинската работа е само ваше задължение. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на партньора ви. Не допускайте нова криза в отношенията си.

РАК

Вредите си с проявата на прекалена доверчивост към непознати или малко познати хора. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта изненадайте партньора си с романтична вечеря и не пропускайте сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Блокирайте опитите на ваши приятелки, пристигнали от чужбина, където работят и живеят, да ви отнемат времето, което принадлежи на близките ви. Бъдете откровени, ако сте с тях и споделете с партньора си причината за закъснението си, вместо да създавате повод за ревност и да се лишите от сексуални удоволствия.

ДЕВА

Посетете в късния следобед със семейството си или сами ваш приятел или роднина, който има нужда от внимание и не бързайте да тръгвате. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Личните ви отношения са стабилни, но не оставайте до късните часове на работното място, за да не ядосате близките си. След като се приберете отидете на ресторант или вечеряйте с добро настроение в къщи и не пропускайте интимните мигове.

СКОРПИОН

Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си. Създайте хармония и в личните си отношения. Не се надявайте на интимни мигове и секс, ако сте обидили неволно партньора си и не сте се извинили.

СТРЕЛЕЦ

Следобед не са изключени разправии на близките ви с ваши съседи, с които не общувате. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си. Съхранете стабилните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Съпругът ви е на мнение, че му изневерявате. Защо ли? Отново сте ядосали някой клюкар около себе си, или сте си купили нов тоалет или сте с нова прическа или... прости блестите и заслепявате околните. Докажете му, че сте верни в любовта и брака. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови партньори.

ВОДОЛЕЙ

Време е да постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Ако обмисляте раздяла няма причина да се отдавате на сексуални удоволствия, защото една бременност може да ви попречат на намеренията.

РИБИ

Осъзнали сте, че е добре да промените нещо личния си живот, за да съхраните брака си. Точно какво сякаш все още не ви е ясно. Започнете от външния си вид и впечатлете партньора си. Сексуалните удоволствия не са гаранция за хармония в отношенията ви.