Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Мария Бакалова и Анджелина Джоли.

ОВЕН

Не разчитайте, че новите ви романтични запознанства ще се превърнат в трайни. Не изневерявайте, ако вече сте създали семейство. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални наслади със случайни партньори, ще изживеете разочарования.

ТЕЛЕЦ

В личните отношения може да имате проблеми имате проблеми, заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас, но и заради липсата на отстъпчивост от ваша страна. Не забравяйте, че в този изпълнен с напрежение ден няма по-добра отмора от желания секс.

БЛИЗНАЦИ

Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования, особено ако се впускате в тях стремглаво, за да забравите за скорошна раздяла. Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза, но причината е във вашето поведение и вечно недоволство.

РАК

В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради различие в мненията, но са лесно преодолими при желание за диалог. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

ЛЪВ

Неприятели се опитват да навредят на личните ви отношения. Бъдете подготвени. Вечерта се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия и забравете за опитите да ви разделят с интимния ви партньор.

ДЕВА

По възможност останете сред семейството си. Отдайте се на романтични срещи и създайте хармонията в отношенията с любимите си хора. Сексът ще ви задери със сили и ще ви даде възможност да се насладите на чувствата си.

ВЕЗНИ

Постарайте се да прекарате повече време с любимите си хора. Ще се заредите със сили, след като чувствата ви са споделени. Сексуалните удоволствия изискват да се съобразите с желанието на интимния си партньор.

СКОРПИОН

Действията ви са импулсивни и непредсказуеми, а емоцията ви е завладяла изцяло. Рискувате да усложните отношенията с интимния си партньор. Сексуалните удоволствия са разтоварващи и свързани с незабравими изживявания.

СТРЕЛЕЦ

Запознанство ще преобърне изцяло личния ви живот и ще го промени към по-добри години пред вас, лишени от самота и от опасността да си създавате комплекси. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи напълно от проблемите през деня.

КОЗИРОГ

В семейството ви назрява конфликт, свързан с децата ви, които искат да споделят с вас за техни емоции и проблеми. Избегнете го навреме. Не се отказвайте от сексуалните преживявания, но не рискувайте да правите секс със случайни партньори.

ВОДОЛЕЙ

Денят ви позволява възстановяване на хармонията в семейството. Не пропускайте да бъдете с любимите си хора, които ви очакват. Откажете се от намерението да създадете романтична обстановка и да се отдадете на сексуални удоволствия.

РИБИ

Очаква ви лично щастие, което не трябва да пропилявате заради капризи и нежелание да се съобразите с интимната си половинка само защото сте решили да покажете кой е водещия в брака. Сексът ви зарежда със сили и ще ви разтоварва от напрежението.