Хороскопът на Алена за деня, в който е родена Нанси Синатра.

ОВЕН

Спокойствието в дома ви е гаранция за нормални отношения с интимния ви партньор, ако не сте семейни. Бъдете търпеливи и тактични и не проявявайте капризите си, само защото не чувате галещи слуха ви комплименти и ласкателства.

ТЕЛЕЦ

Не се надявайте на хармония и прошка от интимните половинки, които са изнервени от поведението ви, от вечната ви заетост и постоянни закъснения. Сексуалните ви отношения са хармонични, но може и те да станат проблеми, ако не намерите златната среда в задълженията си.

БЛИЗНАЦИ

Семейните проблеми се задълбочават заради нежеланието ви да поговорите с близките си. Не отдалечавайте от себе си любимите си хора. Силните чувства и хармоничните сексуални отношения са от значение за вас.

РАК

Несемейните жени да очакват среща и романтично увлечение. Вечерта останете с близките си. Ако сте семейните, мили жени, и не сте сигурни, че сексуалният ви живот е достатъчно активен, препоръчвам да прецените дали сте с подходящия партньор.

ЛЪВ

В личните отношения се пазете от проблеми, които творите сами. Късметът е с вас, ако се въоръжите с търпение. Изневярата и сексуалните наслади ще ви създадат проблеми, ако сте обвързани в брак или сериозна връзка.

ДЕВА

В личният живот промените ще са положителни за несемейните жени и неблагоприятни за семейните. Не злоупотребявайте с търпението на близките си, ако сте решили да се разделите с брачната си половинка. Не се надявайте на сексуални мигове.

ВЕЗНИ

Стабилността в семейните отношения зависи само от вас, мили жени, а вие умеете да показвате уважение към половинката си. Не пренебрегвайте сексуалните удоволствия заради лошо си настроение, а и то ще отмине бързо.

СКОРПИОН

Липсват ви достатъчно положителни емоции в личния живот. Засегнали сте интимния си партньор. Ако не промените отношението си към любимите си хора рискувате да се лишите завинаги от сексуалните удоволствия с тях, колкото и да ги обичате.

СТРЕЛЕЦ

Преди да правите изводи за личните си отношения постигнете равновесие между чувствата и мислите си и си дайте отговор дали наистина сте влюбени. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия, но и не трябва да го правите.

КОЗИРОГ

В личните ви отношения ще настъпи хаос, защото ще изгубите представа за желанията си и за реалностите около вас. Изплашили сте партньора си със странна проява на агресия в леглото. Не се надявайте на хармония в интимните отношения.

ВОДОЛЕЙ

Не приемайте влюбеността си за реалност, защото сами ще обърнете събитията в своя вреда. Не злоупотребявайте с търпението на интимната си половинка, която не е сигурна в чувствата ви и няма желание за сексуални удоволствия.

РИБИ

Очаквайте ново запознанство или среща, която за съжаление ще остави у вас спомена за разочарования и съжаление заради напразните надежди. Нямате причина да се съмнявате в чувствата на интимния си партньор, затова се отдайте на сексуални удоволствия.