Нанси Синатра, дъщерята на легендарния певец Франк Синатра, изпя основната мелодия за филма за Джеймс Бонд с Шон Конъри от 1967 г.

Това се случи 53 години преди Били Айлиш да влезе в света на Бонд, като запише тематичната песен за последното превъплащение на Даниел Крейг като агент 007 във филма "Смъртта може да почака" от 2021 г.

Сега Нанси Синатра е избрала Били Айлиш за изпълнителя, с когото би искала да работи, но се опасява, че 20-годишната поп звезда може да не е толкова ентусиазирана.

"Били Айлиш би била забавна. Не знам дали ще й хареса да пее с баба, но може да й бъде интересно", казва Синатра пред списание Uncut.

Идеята може би не е така откачена, както си мисли Нанси, тъй като Били и преди е посочвала Франк Синатра като човек, оказал влияние върху музиката ѝ, пише още БГНЕС.

При разбора на песните в дебютния ѝ албум от 2019 г. "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?" Били сподели списък с песни, които са ѝ помогнали да се вдъхнови, и тя включи в него "I'm a Fool to Want You" на Франк Синатра като влияние върху песента ѝ "Xanny".

По темата за Бонд Нанси сподели мнението си за това кой трябва да замени Даниел като 007 и е на мнение, че следващият път легендарният агент трябва да е жена.

"Актрисата Куин Латифа би била добра. Обичам я", заявява Нанси Синатра.