Хороскопът на Алена за деня, в който е роден Райън Рейнолдс.

ОВЕН

Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. Очаквайте гост от чужбина. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своя партньор.

ТЕЛЕЦ

Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора, в което вие ще сте инициатори, скъпи дами, а те ще са изпълнени с доволство от предстоящите емоции. Вечерта посетете ваше любимо заведение, а след това се отдайте на сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Семейните жени да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели.

РАК

В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате на интимния си или брачен партньор, и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимния ви партньор.

ЛЪВ

Пътуване до близък ресторант сред природата с близките ви за вечеря, дори и ако времето не е хубаво, е начин да се освободите от напрежението, скъпи дами. След като се приберете се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални наслади.

ДЕВА

От сутринта не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед, защото имате други планове, които няма как да промените. Приключете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения.

ВЕЗНИ

След работа си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели като занесете приготвени от вас вкусотии, за да не товарите с домакинска работа само тях.  Сексуалните удоволствия са приятния завършек на вечерта.

СКОРПИОН

Няма как да избегнете проблемите в семейството си, защото сте заети и не искате да се товарите с отговорностите на ваши нахални роднини. Бъдете сговорчиви единствено, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Близките ви са изненадани от рязката промяна на настроението ви и се мъчат да ви успокоят. Споделете с тях притесненията си. Вечерта изобщо не сте настроени за сексуални наслади, но е във ваша полза поне да се отдадете на интимни разговори и почивка.

КОЗИРОГ

Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност. Докажете на интимния си партньор, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек до себе си. Не пропускайте интимните мигове и сексуалните удоволствия.

РИБИ

Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от тяхна страна, но породена не от ваша изневяра, а от поредната роднинска интрига. Добре знаете защо се случва това. Не допускайте вредителите в дома си. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия.