Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Мишо Шамара и Жерар Депардийо.

ОВЕН

Ще се наложи да помогнете на ваш приятел, който се е оженил за ваша стара интимна връзка. Рискувате да предизвикате ревността на половинката си, която иска да дойде с вас. По-добре изберете по-малкото зло и вземете ревнивата си половинка на уговорената среща, вместо да съсипвате сексуалните си отношения.

ТЕЛЕЦ

Вечерта очаквайте разправии с роднини заради непотушен скандал, започнал в ранни зори. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към половинката си.

БЛИЗНАЦИ

До обед избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението с брачната си половинка и не се отказвайте от сексуалните удоволствия.

РАК

Вечерта си дайте заслужена почивка. Забравете за семейните си задължения, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и сексуални изживявания.

ЛЪВ

Създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си когато се приберете от работа и не канете приятели на гости. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате.

ДЕВА

Вечерта, колкото и да сте уморени пригответе вечеря и си почивайте в компанията на любимите си хора. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието, ако сте се отдалечили заради вашата заетост и вечна преумора.

ВЕЗНИ

Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства, може да са и разочароващи. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си.

СКОРПИОН

Добавете и личните си проблеми и картинката на деня ви е кристално неясна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани. Не се надявайте на сдобрявате в леглото, ако сте създали повод за отдалечаване на любимите ви хора.

СТРЕЛЕЦ

Самотните представители на знака да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако сте стигнали до точката на кипене и сте допуснали скандал.

КОЗИРОГ

Склонни сте да бягате от реалността в личните си отношения. Сами ще предизвикате усложнения в личния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат доброто настроение.

ВОДОЛЕЙ

Не спорете с роднините си, които са решили да ви оженят без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема. Семейните имат възможност да притъпят притесненията заради ремонта с интимни мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Ще се приберете късно, уморени, но доволни от себе си. Споделете добрите новини със семейството си, пригответе вечеря и останете с близките си. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.