Хороскопът на Алена за деня, в който е родена Елън Дедженеръс.

ОВЕН

Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка, защото днес преценката ви е неправилна и съжалението от грешката ще настъпи неочаквано. Не бързайте със секса, ако не сте уверени в чувствата си.

ТЕЛЕЦ

След работа сте гневни на ваш колега, напрегнати и подтиснати, но  не ви съветвам да пренасяте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате с близките си. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

На вашето работно място кипи напрежение и сте изтъкани от гняв към самите себе си, защото сте без настроение, а имате планирана вечеря. От вас зависи да си наложите спокойствие. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс.

РАК

Любовните срещи ще дарят щастие на несемейните, които търсят половинката си. Семейните си гарантират разочарования в личния живот, ако без причина или защото са нещастни се впуснат в изневери и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си. Няма причина да се лишавате от обичта на интимната си половинка и от сексуални наслади.

ДЕВА

Признайте си от какво се вълнувате и от какво се чувствате неуверени в интимния си живот. От вас зависи дали ще съхраните временното спокойствие, дали ще създадете хармонията, която ви обещава сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Отношенията с брачната ви и интимна половинка постепенно се стабилизират, ако не допуснете нова грешка, при все, че са още крехки и може бързо да счупите на парчета и без това пропукалото се гърне на брака и любовта. Създайте хармония в сексуалните си отношения.

СКОРПИОН

Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори. Не е изключено да срещнете подходящия. Не бързайте да се поддавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования. Не са изключени проблеми с интимната ви половинка. Не бъдете груби в леглото.

СТРЕЛЕЦ

Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви. В интимните ви отношения също все още е напрегнато. Чувствате се подтиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени. И днес сте орисани да очаквате сексуалните удоволствия без гаранция, че ще ги изживеете.

КОЗИРОГ

Следобед, дори и в натовареното ви ежедневие, ще се наложи да се занимавате с  лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачната ви половинка. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

За съжаление прекалената ви заетост е повод за сериозни конфликти, водещи до разочарования в личните отношения, които спохождат брачната ви половинка. Бъдете компромисни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот.

РИБИ

Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства. Няма да се състои, но трябва да сте доволни, защото разочарованията и раздялата с любимите ви хора щеше да е неизбежна.