Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Павел Попандов, Грета Гарбо, Роналдо и Джейда Пинкет Смит.

ОВЕН

Разправия с брачния партньор, предизвикана от вас, няма да завърши във ваша полза. Рискувате да се разделите, при това заради нежеланието ви да се съгласите с гостуването на негови роднини. Сексуалните ви отношения са в пълен застой, което вреди на психиката и здравето ви.

ТЕЛЕЦ

Разрешете проблемите в личния си живот, но като осъзнаете и своите грешките и не само ги поправите, а и се извините на половинката си. Възвърнете си любовта и хармонията в семейните отношения, колкото и трудно да ви се струва да надмогнете ината си.

БЛИЗНАЦИ

Семейството ви очаква повече внимание от вас. Не го лишавайте от присъствието си заради заетост. Не забравяйте, че чувствата трябва постоянно да бъдат разпалвани. Сексуалният ви живот не е това, което очаквате. Причината е в преумората, която ви вреди на либидото.

РАК

Щастливи сте в личния живот. Хармонията в личните отношения ви зарежда със сили и с желание да сте още по-обичани. Вечерта ви очаква романтична вечеря, последвана от незабравими сексуални мигове. Денят не е добър за сключване на брак.

ЛЪВ

Прекалено сте уверени във верността на интимния си партньор и пропускате заплахата, надвиснала заради ваши неприятели, които искат да навредят на отношенията ви. Не изяснявайте отношенията си докато сте в леглото и сте се отдали на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Не пренасяйте проблемите си от работата у дома, за да не навредите на отношенията с близките си, които изпитват досада от вашето отдалечаване, осезаемо дори и за вашите приятели. Зарадвайте половинката си със сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Брачният ви партньор се съмнява в чувствата ви, затова се постарайте да му докажете, че няма причина за притеснение. Не се надявайте,  че ако се отдадете на сексуални удоволствия разправията ще ви се размине.

СКОРПИОН                                                                                                                                                     

Семейните ви отношения са хармонични. не ги съсипвайте с инета си. От вас зависи да ги съхраните. Ако не сте семейни, днес ще срещнете подходящ партньор и ще се влюбите безумно. Не бързайте със сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Вечерта ще се радвате на романтична среща. Внимавайте, защото ако сте семейни може да ви хванат в изневяра. Няма да се почувствате добре, ако се отдадете на сексуални удоволствия със случайни партньори заради ината си.

КОЗИРОГ

Разправии непрекъснато ще ви напомнят за себе си, подтиквани от вашите необмислени действия за изясняване на отношенията, създаващи конфликти в семейството. Не са изключени проблеми с интимния ви партньор. Причината е в нежеланието ви да се откажете от компанията на приятели, заради които пропускате сексуалните мигове.

ВОДОЛЕЙ

Внимавайте, да не навредите на личните си отношения, защото сте склонни да създадете проблеми с поведението си. Искате да се отдадете на сексуални удоволствия, но сте пропуснали да изясните недоразуменията с вашия партньор.

РИБИ

Не сте в настроение за разговори с брачния си или интимен партньор, защото сте уморени и напрегнати, но отказвате да споделите причината. Това ви отдалечава от любимите ви хора и от сексуалните удоволствия. Не ги пропускайте, защото ще съжалявате.