Хороскопът на Алена за 16 април.

ОВЕН

Целия ден посветете на семейството си, имат какво да споделят с вас. Ако не сте семейни, подгответе романтична среща с любимите си хора в почивния ден. Не проявявайте агресия в леглото, която ще лиши от сексуална наслада партньорите ви.

ТЕЛЕЦ

Вечерта отидете на ресторант с любимия си, за да премахнете напрежението в отношенията си. В сексуалният ви живот липсва взаимно разбирателство, което е причина за нежеланието ви за сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Преценете дали личният ви живот се развива както очаквате или все още се стремите да постигнете хармония и стабилност. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни. Не очаквайте винаги партньора ви да поема инициативата.

РАК

Ще разрешите притесняващи ви проблеми в личните отношения. Не са изключени разправии, породени от ревността на партньора ви, които трябва да избегнете. Сексуалните ви отношения са зависими от вашите действия и от умението ви да избегнете скандалите.

ЛЪВ

В семейството ви липсва взаимното разбирателство, но вие сте в състояние да надмогнете кризата. Направете необходимото, за да хармонизирате отношенията. Сексът няма да ви достави удоволствие. По-добре не бъдете прекалено настойчиви.

ДЕВА

Ако не отлагате разговорът с интимната си половинка ще успеете да разрешите проблемите си в личните отношения. Както сте отпуснати и лениви, сте изпълнени със съмнение дали няма да се изложите в леглото.

ВЕЗНИ

С изневярата, която не сте прикрили, сте събудили ревността на половинката си. Сексуалният живот ви зарежда с енергия, но само ако се чувствате обичани. Постигнете взаимност в чувствата и желанията си.

СКОРПИОН

Вечерта, след като сте се подготвили за празниците, ви очаква романтична среща, която ще оправи настроението ви. Ако ви липсва желание, сексът няма да ви достави очакваното удоволствие, затова по-добре бъдете честни и го споделете.

 СТРЕЛЕЦ

Денят е почивен, но вие посветете деня на проблемите в личният си живот. Дори и при влюбените двойки съществува опасност от разправия, заради проява на ревност. Сексът ще ви достави удоволствие, но задължително вземете необходимите предпазни, ако не сте семейни и нямате намерение да сключвате брак.

КОЗИРОГ

Ако през деня сте пазарували за Великден, вечерта сте изнервени и рискувате да провалите романтичната среща, която отдавна сте уговорили за този почивен ден. Сексът ще ви освободи от напрежението. Не се отказвайте от интимните мигове.

ВОДОЛЕЙ

Запознанствата свързани с личният ви живот няма да ви донесат очакваната хармония и продължителна връзка. Не се впускайте в краткотрайни интимни връзки, ако сте семейни. Сексът ще ви достави удоволствие, ако срещате взаимност в чувствата си.

РИБИ

След краят на работния ден, ако се налага да сте на работното си място и днес, се приберете при семейството си или уговорете романтична среща с интимния си партньор и след като вечеряте се отдайте на сексуални удоволствия.