Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Александър Морфов и Карл Сейгън.

ОВЕН

Не е изключено днес да срещнете по ваше мнение подходящия партньор. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще. Бъдете предпазливи, за да не се окажете страдащи и нещастни. Не избързвайте със сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Не позволявайте на емоцията да ви попречи на спокойствието в дома ви. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на партньора си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и заради липса на чести сексуални контакти.

БЛИЗНАЦИ

Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не сте съгласни да престанете с мърморенето в леглото и ще се лишите от сексуалните удоволствия.

РАК

Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейна вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Бъдете критични към недостатъците си, а не само към тези на вашите близки. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към партньора си. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс.

ДЕВА

Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в съмнението й, че отново изневерявате. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на партньора или на съседите си, ще се разминете със сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Съдбата ви предупреждава за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси, а без тях, ако сте семейни, трудно можете да живеете в хармония. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте съхранили добрия тон в отношенията си.

СКОРПИОН

Не закъснявайте, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали вечерта да отидете на заведение. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса и на любимия ви.

СТРЕЛЕЦ

Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всякога. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимния си партньор или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност ще са причина да сте неразбрани от близки си роднини и от вашия интимен партньор. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си.

ВОДОЛЕЙ

Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за проблема. Очаква ви романтично запознанство. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия.

РИБИ

Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина, дори и ако сте уморени. Вечерта се усамотете. Няма защо да вините брачния си партньор за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили.