Днес слънцето изгря в 06:56 и ще залезе в 19:55.

В галерията ще видите какво може да очаква всяка зодия.

На днешната дата са родени Майкъл Кийтън и Фреди Меркюри. Ако и вие празнувате рождения си ден днес, вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е изпълнена с противоречия. От една страна, ви носи удовлетворение в общуването, от друга, ви налага да сте тактични и да премълчавате, за да не си печелите врагове. Дали е възможно?.

Ако пък днес сте родили, имайте предвид, че детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Луната. Ще бъде подредено, добър партньор в личен и професионален план, но и любвеобвилно и чаровно. Ще се стреми към перфекционизъм в работата си. Съдбовният му път изисква да е умерено и да не надскача възможностите си.

ЛУНАТА

Луната преминава от Стрелец в Козирог. Предпазливостта е задължителна за всички и особено за родените в двата знака и за хората, които имат Луна и асцедент в един от тези знаци. Извън чернодробните проблеми и раните, които можете да си нанесете, сте задължени да се предпазвате от травми на костите и коленните стави, които се лесно чупливи. Не са изключени и алергични реакции.

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 05.02 ч.
Фаза – първа четвърт.

ЗАБРАНЕНИ

Татуиране.
Масаж на краката и стъпалата.
Педикюр.
Лечение и вадене на зъби.

ПОЗВОЛЕНИ

Терапия против бръчки с лифтинг ефект.
Денят е подходящ за зачеване.