ОВЕН

Запазете спокойствие при общуването с вашите роднини, които се опитват да ви дадат добронамерени съвети. Не спорете с тях, защото ще ги обидите. Не им се сърдете, че не ви разбират. Не сте съгласни да промените навиците си в леглото и ще се лишите от сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Заетостта ви ще изнерви близките ви и ще ви създаде неприятности, ако не сте се справили със семейните си задължения преди да седнете на семейна вечеря. Не ги разочаровайте. Извинете им се и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете критични към недостатъците си и не ги търсете само в близките си и във вашия партньор. Не ви съветвам вечерта да прекалявате с изискванията към него. Бъдете внимателни и грижовни, за да не се лишите от секс.

РАК

Имате усещането, че ви липсва любовта на интимната половинка. Причината е в съмнението му че отново изневерявате. Ако сте допуснали грешката да флиртувате пред очите на партньора или на съседите си ще се разминете със сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Предупреждавам ви за проблеми в личните отношения заради нежеланието ви за компромиси при разговори и изясняване на отношенията у дома. Сексуалните удоволствия ще ви подминат, ако не сте съхранили добрия тон в отношенията си.

ДЕВА

Не закъснявайте много, за да не изнервите близките си, особено ако сте обещали вечерта да отидете на заведение. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, ако не са свързани с изневяра, която никак няма да се хареса и на любимия ви.

ВЕЗНИ

Чувствата ви към вашите половинки са по-силни от всякога. Постарайте се да си възвърнете хармонията. От вашето поведение зависи дали ще дистанцирате интимния си партньор или ще се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Стремежът ви да сте водещи и вашата самоувереност са причина да сте неразбрани от близки си роднини. Сексуалните ви отношения не ви задоволяват, но вината е във вашето поведение и невъзможност да кажете какво точно очаквате от партньорите си.

СТРЕЛЕЦ

Конфликти в семейството ще съсипят настроението ви вечерта, ако не се овладеете. Неподходяща покупка е причина за проблема. Очаква ви романтично запознанство. Не бързайте да се впускате в сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Вечерта се усамотете и си почивайте, но поговорете и с вашите близки. Не позволявайте емоцията да ви подтикне да се карате с близките си без причина. Няма защо да вините брачния си партньор за липсата на секс, ако сте изневерили и са ви разкрили.

ВОДОЛЕЙ

Не е изключено днес да срещнете по ваше мнение подходящия партньор. Привличането не е гаранция за щастливо бъдеще, опознайте се най-напред - това не става за ден. Не избързвайте със сексуалните удоволствия.

РИБИ

Не позволявайте на емоцията да ви попречи да прецените причината за разправиите в дома си. Не създавайте проблеми в семейството си. Изневярата на партньора си тълкувайте като бунт срещу вашето поведение и заради липса на чести сексуални контакти.