Хороскопът на Алена за деня, в който са родени братя Аргирови, Джиджи Хадид и Джон Сина.

ОВЕН

Интригите на ваши съседи ще събудят желанието ви да отмъщавате на интимния си партньор. Не пропускайте да се отдадете на интимни мигове с брачния си партньор или любим. Сексът ще ви се отрази добре.

ТЕЛЕЦ

Денят е благоприятен за определяне дата за сключване на брак, за хармонизиране на вече съществуващи семейни отношения. Вечерта останете с близките си и с любимия. Сексът с брачната половинка може да ви достави удоволствие, ако не закъснявате след работа.

БЛИЗНАЦИ

Очакват ново увлечение или флирт, но си помислете дали точно това искате. Избягвайте нови запознанства и срещи със стари обожатели. Вечерта бъдете искрени в чувствата си. Ако са споделени, се отдайте на сексуални удоволствия.

РАК

Прекалените емоции в семейството са принудили партньорите ви да изневерят. Променете отношението си към тях. Не си внушавайте, че интимния ви партньор вече не ви е нужен. Все още имате възможност да си го върнете. Сексът е желан и от двама ви.

ЛЪВ

Не се сърдете на брачната си половинка, ако ви задава въпроси, свързани с анонимни позвънявания. Прекратете започнатият флирт. Откажете се от съществуващата емоционална връзка, ако липсват чувствата. Сексът не е достатъчен, за да бъдете щастливи.

ДЕВА

Пригответе се и за проблеми в личният живот, породени и от вашите думи и действия, които трудно ще надмогнете. Премълчавайте, не се заяждайте и не изисквайте прекалено много от любимия си, за да не се окажат счупени чувствата ви.

ВЕЗНИ

Романтичните срещи ви зареждат със сили и оптимизъм. Чувствата ви са споделени. Не пропускайте възможността да изживеете незабравими сексуални мигове, но не със случайни партньори, за да не се почувствате наранени на сутринта.

СКОРПИОН

Вечерта си останете у дома и се отдайте на почивка и приятни разговори с вашето семейство или с интимната си половинка. Дори и да сте уморени и без желание за секс, обърнете внимание на любимия, за да стабилизирате отношенията си.

СТРЕЛЕЦ

Трудностите съпътстват и семейните ви отношения. Ще сте изнервени и дистанцирани от любимия. Сексуалните ви отношения зависят от вашата коректност и желание за интимност, което ви липсва, защото сте преуморени.

КОЗИРОГ

Не забравяйте, че любимия ви се нуждае от вниманието ви, а вие все нямате достатъчно време, дори и вечер. Ако сте семейни или обвързани в сериозни отношения, не се впускайте в нова сексуална връзка, защото проблемите ви ще се окажат необратими.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта отново са възможни проблеми в семейството, заради изкушението ви да кажете какво мислите и да проявите ревността си. Ако сте намерили своята партньор очаквайте удари от неприятели, които ви завиждат.

РИБИ

Неприятностите са свързани с раздяла заради изневяра. Пазете се от клюки и интриги, създаващи допълнителни проблеми. Пазете се от сексуална връзка породена от физическо привличане, защото ако сте семейни ще доведе до раздяла.