Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Симона Пейчева и Джордж Лукас.

ОВЕН

Ако сте решили да сключвате брак по сметка, днес можете да срещнете подходящия партньор, но мислете добре и се вслушайте в гласът на вашата интуиция. За да сте сигурни, че ще впечатлите сексуалните си партньори, се съобразявайте с желанията им в леглото.

ТЕЛЕЦ

Неочаквани промени в личния ви живот ще засегнат и интимните ви отношения. Прибързаността при вземане на решения ще съсипе любовта ви. Склонни сте да се отдадете на секс със случайни партньори, само за да докажете на себе си, че сте желани.

БЛИЗНАЦИ

Възможни са нови запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните жени да се пазят от  изневяра. Несемейните имат шанс за романтично запознанство, но не ги съветвам да бързат със сексуалните удоволствия.

РАК

Вечерта очаквайте сцени на ревност, която ще ви подразни и депресира. Причината е вашето поведение, което е дало повод за съмнения в чувствата ви. Лишени сте от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами.

ЛЪВ

Вечерта ще се радвате на романтична среща. Намесата на ваши приятели в личните ви отношения ще доведе до раздяла с интимния партньор, ако допуснете това. Не е необходимо да споделяте всичко за сексуалния си живот с тях.

ДЕВА

Не се сърдете на брачния си партньор, ако ви задава въпроси, свързани с непрекъснати анонимни позвънявания. Прекратете започнатия от вас флирт. Откажете се от съществуващата в момента емоционална връзка, в която липсват чувствата. Сексът не е достатъчен, за да сте щастливи.

ВЕЗНИ

Разправии с представител на противоположния пол, не са изключени. Приключили сте с интимна връзка, но сте оставили вратата незатворена с надеждата за нов шанс. Няма да се отървете лесно от старата си любов, защото все още се привличате в сексуално отношение.

СКОРПИОН

Ако искате да спечелите човека до себе си, с когото се чувствате щастливи и да създадете семейство, докажете му, че чувствата ви са искрени. Не бързайте да се отдадете на интимни мигове и сексуални удоволствия, за които все още не сте готови.

СТРЕЛЕЦ                                                                                                                                                      

Не допускайте бързо до себе си хората, с които се запознавате в този ден. Възможни са разочарования, ако решите да ги превърнете веднага в интимни партньори. Сексът няма да ви достави удоволствие, ако не е с хора, които ви обичат.

КОЗИРОГ

Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите чувства ще се окажат напразни, ако сте взели това решения за да натриете нечий нос, ако някой ви е отблъснал. Не се опитвайте да го привлечете с подаръци. Всичко ще се окаже временно и след това ще страдате.

ВОДОЛЕЙ

Вечерта бъдете с близките си. Чувствата ви са споделени. Не изяснявайте без причина отношенията с любимите си хора, защото ще се изпокарате. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради невъзможност да премълчавате.

РИБИ

Ако не сте прекалили с претенциите си и не сте развалили докрай настроението си, очаквайте романтична среща. Сексуалните ви отношения трябва да са в пълен синхрон и да задоволяват желанията и на двама ви.