Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Кърт Ръсел и Граймс.

ОВЕН  

Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Възможно е ново увлечение, за съжаление неподходящо. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото ще ви разкрият.

ТЕЛЕЦ

Ако сте преценили, че човекът до вас е мечтания партньор, приятелството ви може да прерасне в любов, но не и ако сте семейни. Влюбени сте, но не искате да се примирите, че се опитва да е водещ в отношенията ви.

БЛИЗНАЦИ

Несемейните жени ще изживеят романтична любов, но от тях зависи да не е еднодневка или едномесечна, което ще ги разочарова. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимия ви премахва напрежението и умората.

РАК

Вечерта оправете отношенията с близките си. Романтична среща ще подобри настроението ви. Любовта ви към обекта на вашите чувства е силна. Уговорете среща с любимите си хора, а сексуалните удоволствия ще бъдат вашата награда, ако сте я заслужили.

ЛЪВ

Вечерта ще се радвате на хармония и спокойствие.  Бъдете с любимите си хора и не се инатете, усамотявайки се. Не се надявайте на сексуални мигове, ако имате до себе си партньори, които са разстроени от свои преживявания.

ДЕВА

Внимавайте с романтичните запознанства, мили жени, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми.

ВЕЗНИ

Не пренасяйте лошото настроение от наситения с работа ден у дома. Запознанствата няма да донесат очакваната хармония и продължителна връзка. Любимия ви се притеснява заради нежеланието ви да му докажете чувствата си.

СКОРПИОН

Звездите предупреждават несемейните, че е възможен край на романтично увлечение. Новите запознанства са причина да сте завладени от нечие излъчване. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща, защото последствията ще бъдат необратими.

СТРЕЛЕЦ                                                                                                                                                         

При семейните жени проблемите днес може да са с децата, които все нещо искат, но не бива да се правят компромиси с някои от желанията им. Не е изключено да сте ревниви, заради дочути клюки. Бъдете търпеливи с любимия си и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако му липсва желание.

КОЗИРОГ

Заведете любимия на ресторант или гостувайте у приятели. Разнообразието ще ви е от полза, а при обтегнати отношения действа целебно. Сексът не е ваш приоритет в този ден, въпреки че партньора ви е настроен за интимни мигове.

ВОДОЛЕЙ

Денят ви е напрегнат. Вечерта почивката ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимите си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени.

РИБИ

Днес сте с особено настроение и не разсъждавате с разума си. Опитите ви да се обвържете с нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания, а и ще съсипете необратимо отношения, които биха ви направили щастливи.