Трите зодии, които се справят най-добри в кухнята, имат свои тайни, чувстват се добре зад печката и влагат много страст. За тях е важно не само да направят нещо, от което другите да си оближат пръстите, но и тези, които го хапват, да не пестят комплиментите си. Дали сте от тях?


Дева


Девите са известни със своята прецизност. Само те имат търпението да нарежат килограм картофи на еднакви от всички страни малки кубчета, а морковите на равни по дължина, тънки пръчици. Освен че ще нарежат зеленчуците и плодовете за готвенето внимателно, след като сготвят, ще изчистят кухнята доблясък. Девите умеят да готвят добре, защото са грижовни и искат да задоволят не само глада на околните, но и да са сигурни, че са постигнали поредния си гурме връх.

Зодия Дева са Рейчъл Рей, Марио Батали и др.

Риби
Рибите плуват в свои води, когато са в кухнята. Те са страхотни специалисти най-вече в областта на сладкарството. Могат да приготвят плътен крем карамел, мусът им винаги да е пухкав, а суфлето никога да не спада. Имат свои малки кулинарни тайни, които са усвоили във времето. Край печката се успокояват, когато са нервни. Обичат да изненадват приятелите си със специални ястия. Харесват и да получават комплименти за това, което да приготвили.

Зодия Риби са Лидия Бастианич, Тейлър Флорънс и др. 

Лъв
Лъвовете влагат цялата си страст, когато се развихрят в кухнята. Те подбират чисти и качествени продукти за своите ястия. Често дори сами си ги отглеждат, защото обичат този затворен процес - от градината и в кухнята. Пред печката те се развихрят истински и се раздават на 100%. Силата им е в импровизацията. Това е зодията, която има тайна съставка за всяко ястие и най-често това е любов.

Зодия Лъв са Джулия Чайлд, Антъни Бордейн и др.