.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

10 начина да правите избухващ секс с мъж с малък пенис

| преди 2 години
калинки
Снимка: iStock
Когато размерът не е задоволителен, не значи, че и сексът няма да бъде

Ако и за вас размерът все пак има значение, знайте, че не сте сами. 30% от мъжете, участвали в проучване на университета в Тусон, твърдят, че са неудовлетворени от размера на половите си органи. Някои мъже са заявили, че се страхуват, че техните недостатъци ще доведат до отхвърляне или неудовлетвореност в спалнята и от страна на жените. 

Изследване, публикувано в списанието за сексуалната медицина показва, че средният мъжки пенис е с размер 14,2 см. Въпреки това техниката при правене на секс е много по-важна, от размера.  

7 неща, които мъжете не искат да знаете за пениса имПенисът му е леко кривнат наляво - за него мъка, за вас - удоволствие

 

Обърната каубойка 

Жената е отгоре, за да има пълен контрол над скоростта и степента на проникването. Тя е с гръб към партньора си и може допълнително да стимулира клитора си, без той да я гледа. За някои жени това е притеснително. В тази поза и двамата печелят. 

пози

Сгушени ангели

Това е разновидност на поза Лъжички, при която проникването е странично. Разликата е, че краката и на двамата партньори са сгънати в коленете. Това стеснява вагиналния канал, което означава, че жената става по-сензитивна. Това е една от най-интимните пози, която, освен всичко останало, позволява да се насладите и на мекотата на кожата на партньора си, защото се в максимална близост.

Полегнал лотус 

Жена е легнала по гръб с крака, сгънати в коленете, и леко повдигнати. За да промените ъгъла на проникване, поставете възглавница под задните си части.

На X 

Има нещо много еротично в това мъжът да вижда дупето на партньорката си, докато прави секс с нея. Мъжът ляга по гръб, жената е върху него, като краката и сочат към главата му. При тази поза тя контролира интензивността на движенията. За допълнителна сила, може с ръце да обгърне мъжа под коленете и това да и помогне в движенията.

Направете само една промяна, за да подобрите сексуалния си живот до неузнаваемостТренирайте Разцъфващ лотус

Кучешката

При тази поза проникването е особено дълбоко. Това е страхотна възможност да се стимулира G точката на жената. Тя е доста животинска и ще отключи и у двамата неподозирана свобода.

пози

Хрътка 

В поза хрътката бедрата на двамата са близо едно до друго. Жената застава на 4 крака и леко присвива краката си в коленете. Мъжът я обгръща отзад, като се държи плътно прилепен за нея. Ръцете му може да са върху гърдите.

На пластове 

Една от романтичните пози, защото дава възможност да се целувате и да се гледате в очите, докато правите секс. За максимално удоволствие жената може да върти таза си.

Нирвана 

Нирвана е състояние на съвършеното щастие и трансцендентност. Едва ли сте подозирали, че мисионерската поза може да ви доведе до там, нали? Нирваната дава възможност за по-голяма клиторна стимулация. Жената е легнала по гръб и може да се държи с ръце за таблата на леглото. Когато тя се протяга, мускулите на бедрата й се стягат, това оптимизира проникването.

Разцепен бамбук 

Това е един много добър начин да уцелите G точката на жената. Жената ляга по гръб и повдига единия си крак. Мъжът прониква странично. За по-голямо удобство, кракът й може да се отпусне върху рамото му.

Орел

Мъжът кръстосва крака и сяда. Жената ляга по гръб и разкрачва краката си, колкото може повече настрани. Трябва леко да повдигне дупето си преди първото проникване. След това е нужно само да напаснат ритъма си един към друг.

Имахте ли романтични нощи през лятото?