За разлика от жените, мъжете не се свенят много-много да споделят почти всичко, свързано със сексуалния им живот, опит и завоевания. Когато се касае обаче зо онова специално местенце между краката им, наречено мъжко достойнство, повечето от тях предпочитат някои тънкости, характеристики и подробности около него да си останат в тайна. Ето кои са седемте неща, които мъжете не искат да знаете за пениса им:

#1 Че пенисът му е леко кривнат наляво

Въпреки общоприетото мнение, че пенисите са прави по време на ерекция, в действителност голяма част от тях могат да бъдат извити надолу, нагоре или встрани.  А някои мъже определено се притесняват от това абсолютно ненужно. Все пак, не говорим за фотомодел, а за мъжко достойнство. И това, за което мъжете изобщо си нямат представа, е, че именно леката извивка на пениса им допринася още повече за удоволствието, което жената може да изпита. Извитият пенис например може да стимулира точки на удоволствие, особено прословутата G-точка, която иначе е трудна за достигане.

#2 Кой го е виждал

Мили дами, не забравяйте, че всеки пенис си има история, и ако той можеше да говори, какви чудесии само щеше да ви разкаже. Е, някои пениси са по-скромни и с по-малко натрупан опит, но пък други, повярвайте, по-добре да не знаете през какви подвизи и колко на брой разюздани авантюри може да са преминали. В края на краищата сега вие сте наред и по-добре да дадете най-доброто от себе си, за да не го оставите разочарован.

#3 Че пенисът му е с различен цвят от останалата част на тялото му

Това е твърде често явление, което е резултат на пигментацията на тялото ни. Именно на нея се дължат по-тъмните нюанси върху определени участъци от него, каквито са зърната и зоната на и около гениталиите. Факт е обаче, че при някои хора пигментацията може да бъде изявена по-силно от обичайното и поради това те да изпитват леко неудобство. Всъщност, няма нищо лошо в това, дори е възбуждащо, и ако партньорът ви се притеснява, обяснете му, че именно това разминаване в багрите на тялото му ви подлудява най-много.  

#4 Точната дължина на пениса му

Независимо дали става дума за малък или голям, някои мъже просто ще си премълчат размера, който пенисът му достига по време на ерекция. И то не за друго, а от усещане за несигурност, че може да сте попадали вече на пенис с по-голям от неговия размер. Истината обаче е, че удоволствието на жената не зависи от дължината на пениса, а от темперамента и опитността на партньора й.

#5 Че не е това, което беше

Истината е, че много мъже изпитват безпокойство от евентуалната вероятност пенисът им да не се покаже в най-добрата си форма. Било то заради възрастта, стреса или друга причина, тяхното достойнство може да ги изложи точно в най-неподходящия момент. И тук трябва да дойде вашата женска намеса. Ако забележите, че има такъв проблем, просто се опитайте да предразположите партньора си, така че той да се почувства напълно освободен от всякакви задръжки и притеснения. А вие, като жена, си знаете как.

#6 Точно колко време е минало от последната му мастурбация

Честно казано, мъжете мастурбират много по-често от жените, особено сутрин в леглото, след като се събудят. И дори могат да го правят по няколко пъти на ден. Дори и преди секс може да са минали най-малкото 2 часа от последната мастурбация, но това изобщо няма да попречи на поредния ентусиазъм на пениса му.

#7 Че е бил близо до изпразването

Ако мъжът е силно потентен, той е и бързо възбудим и още по-бъбрзо може да свърши. Той обаче никога няма да ви каже, че едва се е въздържал да не свърши толкова бързо, например само 5 минути, след като сте започнали да правите секс. Затова имайте едно наум, тъй като и в този случай вашата женска намеса може да допринесе за оптимално удоволствие от секса и за двама ви;)