Squeeze и Release (стискане и избутване) е популярна сексуална техниката и ефективен начин и двамата партньори да си доставят още повече удоволствие в секса. При нея жената стяга вагиналните си мускули и все едно поглъща навътре мъжкия член. Съществува обаче и друг по-различен начин, с който ще промените сексуалния си живот завинаги.

The Blossoming Lotus - Разцъфващ лотус или Цъфнала йони

Това е техника, при която стискането и отпускането се прави буквално отвътре навън. Вместо да стискате вагиналните си мускулите, с тях трябва да изтласквате пениса навън. Резултатът е омекотяване на кожата около пениса и силна вагиналната стена. Вместо стягане, мъжете усещат обгръщане. Жените се възбуждат отвътре, от долната част на влагалището, което е осеяно с милиони нервни окончания - от клитора до ануса.

Как да разцъфнете?

1. Насладете се на предпочитаните форми на любовната игра, както обикновено.

2. Преминете към проникване, когато жената е готова. Важно е тя да е добре овлажнена. 

3. За първи опит може да пробвате тази техника в кучешка поза. Избутването е по-естествено от този ъгъл.

4. Оставете достатъчно време вагината и пенисът да се запознаят един с друг чрез леко бутане и движения навътре и навън. 

5. След като пенисът и вагината са имали "приличен разговор", жената отпуска вагиналната хватката.  

Как се прави това изтласкващо движение

Ако сте раждала жена, имате представа какво е било движението, когато в родилната зала са ви казвали да напъвате. Ако не сте, може да обърнете внимание на инструкциите за изваждане на тампон, използван при менструация. Те описват същото движение.

За да изтласквате, просто напрегнете своите вагинални мускулите навън. Представете си, че сте изпили 3 големи бири, но трябва много бързо да се изпишкате, защото ще си изпуснете полета. Тогава с коремни и вагинални мускули успяваме да усилим струята. Точно това е движението, което се извършва при йони разцъфването. Разликата е, че трябва да го правите бавно и да се наслаждавате на удоволствието.

Ето какво може да почувствате по време на техниката на Blossoming Lotus

Жени: позволете на усещанията си да се движат през цялата ви тазова област. Трябва да усещате, че вие държите пениса на партньора си и от вас зависи дали ще излезе навън, дори да не е така. 

Мъже: Натиснете леко срещу пасивно й огъване, докато се движите в нея. Така пенисът ви ще бъде напълно обвит от вагиналната стена.